Pagini

luni, 18 martie 2013

Agresiunea energetica I

Agresiunea psi are o paleta extrem de larga de manifestari, pornind de la simpla dorinta de a cumpara ceva pana la accidente etc. Poate fi categorizata in functie de mai multi factori, astfel sunt forme de agresiune directionate constient, spre o tinta precisa si forme directionate spre un spectru larg de oameni( exemplul reclamelor etc), fara a avea un destinatar anume. In functie de scop, poate afecta imaginea de sine, gandurile, emotiile, comportamentul, familia, situatia economica, sexualitatea etc. Partea pozitiva a acestor agresiuni, daca o putem numi asa, este aceea de a ne arata vulnerabilitatile. Imaginati-va ca fiinta voastra este un program de calculator care indeplineste functiile necesare evolutiei voastre pe aceasta planeta, in aceasta dimensiune. Agresiunile psi sunt virusii care patrund si produc pagube programului, folosindu-se de bresele existente. Atacurile energetice au efect si actioneaza pe acel palier al fiintei unde exista ceva de rezolvat - un conflict interior, o lectie neinvatata, un mod incorect de a gandi / simti referitor la un anume aspect. Desi cele mai multe tipuri de agresiune par a fi directionate din exterior catre noi, la o privire mai atenta vom observa ca, de cele mai multe ori, fie rezonam cu respectiva forma de agresiune, fie ne auto-sabotam, iar agresiunea este o manifestare a unor temeri, credinte irationale etc. interioare.
In mod ideal, pentru a depista si rezolva eficient atacurile energetice, ar trebui sa ne insusim deprinderea unei rutine zilnice de introspectie si sa incercam sa ne cunoastem intr-o masura in care sa ne putem da seama ce ganduri / emotii / trairi / comportamente ne apartin sau provin din exterior.  De asemenea, cultivarea unei atitudini pozitive, tolerante, pline de compasiune ne fereste de posibile atacuri intr-o oarecare masura.
Este posibil ca in urma unei evaluari energetice sa aflati ca sunteti tinta unui atac energetic. Apelati la un maestru reiki, radiestezist, preot, mag etc. si rezolvati problema, dar continuati sa rezonati cu acea cauza care a facut agresiunea posibila. Ar fi indicat sa va intrebati ce va spune acest atac despre voi insiva, ce ati putea schimba / face, ce trebuie inteles si insusit...
Vom enumera cateva metode de prevenire a agresiunilor psi si de protectie, dar retineti faptul ca nimeni si nimic nu va poate proteja si ajuta mai mult decat grija voastra fata de propria evolutie spirituala si credinta in Dumnezeul Iubirii.
1. Pentru ca a inceput Postul Mare, vom incepe cu rugaciunea. Postul, citirea din Psaltire, Paraclisul Maicii Domnului, rugaciunea inimii, Rugaciunea si Acatistul Sfantului Ciprian ajuta la eliminarea actelor de magie, a programelor, blestemelor etc. Toate acestea sunt si o metoda puternica de purificare a intregii fiinte, postiti nu doar cu stomacul, ci cu o intoarcere a sufletului spre Dumnezeu, incercand sa ganditi, simtiti, traiti frumos. Iertati-i pe cei care v-au gresit. Continuand sa fiti suparati, cautand poate razbunare, nu veti face decat sa strangeti si mai mult corzile care va leaga de agresor iar problemele, in loc sa dispara, se vor amplifica.
                          - va urma -
Trimiteți un comentariu