Pagini

marți, 19 martie 2013

Agresiunea energetica II

Continuam seria metodelor de protectie:
2. Sugestia si autosugestia pozitiva. Stim ca suntem mai mult decat corpul fizic iar ceea ce gandim si simtim ne poate influenta viata, in bine sau rau. Studiati legea atractiei si meditati asupra modului in care va poate ajuta sa deveniti fiinta plina de lumina si iubire care ati dori sa fiti. Exista diferite CD-uri motivationale, terapeutice etc. pe care le puteti utiliza sau va puteti crea propriile sugestii, adaptate problemelor cu care va confruntati. Sugestiile si auto-sugestiile folosite zilnic va vor da incredere in propriile forte, va vor linisti si vor crea in jurul vostru vibratii pozitive, benefice atat pentru voi cat si pentru cei din jur. Gandirea pozitiva va ajuta la indepartarea vibratiilor negative, a temerilor care va blocheaza evolutia.
3. Meditatia. Folositi acele tehnici de meditatie cu care sunteti familiarizati pentru a va hrani structurile energetice cu lumina de care au nevoie pentru a functiona la parametrii optimi. Vizualizati-va inconjurati de o sfera impenetrabila de lumina care va protejeaza de toate energiile negative. Aceasta sfera-scut va functiona cu atat mai eficient cu cat veti exersa aceasta vizualizare mai des, lasand lumina sa va inconjoare si sa va insoteasca intreaga zi.
4. Tratamentul si auto-tratamentul reiki. Reiki va va curata treptat intreaga fiinta de acele energii care nu folosesc binelui vostru si va va regenera atat structurile fizice cat si pe cele energetice ( cu conditia ca voi insiva sa doriti acest lucru)
5. Masajul. Dincolo de beneficiile evidente asupra corpului fizic, masajul relaxeaza, decongestioneaza meridianele energetice, optimizeaza fluxul de energie prin meridiane, generand o stare de bine a intregii fiinte. Cand aveti o stare psihica buna, sunteti relaxati si optimisti, energiile negative se agata mai greu de structurile voastre. Cu cat va adanciti mai mult in stari negative, de teama, agitatie, manie, invidie etc., cu atat mai mult veti atrage energii de acelasi tip si persoane care au aceleasi probleme ca si voi.
Daca nu puteti ajunge la o sedinta de masaj sau pur si simplu nu agreati ideea de a fi atinsi de o alta persoana, incercati auto-masajul, la voi acasa. Pentru a spori rezutatele va puteti crea singuri un ulei pentru masaj adaugand uleiurile esentiale preferate ( cateva picaturi) intr-un ulei - baza ( de masline, floarea-soarelui, migdale, argan etc.). In timpul masajului puteti asculta muzica preferata, puteti folosi betisoare parfumate sau orice considerati necesar pentru a va relaxa pe deplin. Daca doriti, folositi baghete de turmalina si cristal de stanca.
6. Practicati yoga, qi-gong etc. atat pentru sanatatea voastra fizica, cat si pentru mentinerea ei la toate nivelele fiintei.
Si, nu in ultimul rand... iubiti, iertati, cultivati compasiunea si toleranta fata de toate fiintele vii...
Trimiteți un comentariu