Pagini

joi, 21 martie 2013

In inima Caraimanului

De multe ori citim despre energiile piramidelor egiptene, peruane, tanjim dupa experimentarea meditatiilor in acele locuri, ne dorim sa putem accesa acele vibratii si, daca avem norocul de a ajunge acolo, ramanem fermecati de valurile de lumina care ne imbratiseaza, ne incarca cu iubire si armonie. Uitam insa ca mai aproape, mult mai aproape de noi, pulseaza energii profund transformatoare, intregitoare, care asteapta sa fie descoperite, folosite, apreciate. Ne-am nascut aici, nu din intamplare, ci pentru a invata, creste, evolua in acest spatiu. Va propun o calatorie in inima Caraimanului. Ce veti descoperi depinde de fiecare dintre voi, de drumul si misiunea convenite pentru aici si acum.
Incepeti prin a respira profund, coborand atentia spre centrul pieptului. Doar observati, lasati ritmul respiratiei sa va linisteasca gandurile, lasati in urma asteptarile, emotiile...doar fiti in centrul vostru, prezenti si deschisi. Treptat, lasati lumina universului sa va umple, cu fiecare respiratie. Cand simtiti ca puteti porni ( asteptati pana cand simtiti intuitiv ca sunteti pregatiti ) vizualizati-va deasupra muntelui, priviti in jos, observati Crucea si incepeti sa coborati incet, prin centrul Crucii, pana in interiorul Caraimanului. Simtiti muntele, lasati-l sa va ghideze in interiorul sau. Cereti paznicilor sa va permita accesul acolo unde este spre binele vostru cel mai inalt sa ajungeti. Inspirati iubirea universului si daruiti-o, pe expiratie, muntelui. Simtiti raspunsul Caraimanului invaluindu-va, desteptand amintiri, raspunsuri, regasiri... Ramaneti acolo atat cat simtiti, multumiti paznicilor, ghizilor ( daca ii intalniti) si muntelui pentru permisiunea de a fi una cu el.
Ce se intampla in timpul calatoriei depinde de voi, de puritatea intentiilor, de sinceritatea cu care va apropiati de energie. Cand incercam sa accesam lumina cu intentii impure ( pentru a fi superiori altora, pentru a dobandi un dar ca mai apoi sa-l folosim in scopuri comerciale etc) aceasta se retrage, ni se refuza si ceea ce traim este iluzia propriei imaginatii. Cautati raspunsurile cu inimi de copil, cu dorinta sincera ca ele sa slujeasca binelui vostru si al celorlalti, cu inimile curate si deschise pentru a primi si a darui la randul vostru... iar acestea nu se vor lasa asteptate.
Trimiteți un comentariu