Pagini

vineri, 26 aprilie 2013

Ascensiunea - o problema personala

                         Ascensiunea nu se produce in grup, simultan, in acelasi mod. Fiecare avem un ritm unic, o cale unica, pe care ne-am construit-o cu migala, viata dupa viata, acumuland lectii, trairi, experiente menite sa ne creasca, sa ne trezeasca treptat pentru ca, in final, sa realizam minunea care suntem. Evident, exista momente, perioade de gratie in care procesul evolutiei spirituale este accelerat, sustinut de univers, iar noi trecem acum printr-o asemenea perioada. Ascensiunea nu este totdeauna un proces usor, ci aduce purificari intense, plati karmice rapide, astfel incat uneori ne simtim blocati, prinsi intr-un vartej de evenimente, trairi, care par scapate de sub control. 
                           Probabil multi s-au simtit in ultimele luni mai obositi, au avut si inca mai au dureri de cap, stari de disconfort fizic, stari de confuzie mentala, par sa raceasca foarte des si din senin. Altii s-au simtit coplesiti de emotii intense, de schimbari bruste ale starii interioare, au avut atacuri de panica, temeri ivite fara o baza reala. Toate acestea sunt mici purificari necesare ajustarilor corpului la frecvente noi de energie, mai inalte. Modul in care trecem prin aceste etape mai putin placute ne poate ajuta sau le poate acutiza, transformand experienta de altfel normala, intr-una dureroasa. Solutia este acceptarea, imbratisarea temerilor, a starilor de disconfort si eliberarea lor. Cu cat luptam mai mult pentru a le reprima, cu atat aceste episoade intens emotionale vor reveni mai des, obosindu-ne, epuizandu-ne. Cand apar, acceptati, constientizati si eliberati-le in lumina. Priviti-va cu iubire si compasiune, aveti rabdare cu voi insiva si intelegeti ca nu este usor pentru corp, pentru ego sa se lase in voia noilor energii.
                          Frecventele energetice care invaluie Pamantul poarta coduri, informatii, programe care trebuiesc asimilate treptat, in ritmul vostru propriu. Nu mai priviti in exterior, nu va mai comparati cu altii, nu va mai lasati dezamagiti de ceea ce cititi si auziti, de cei care se lauda cu starile lor de extaz, cu iluminarile lor subite. Fiecare este unic, ascultati-va propriul ritm si lasati-l sa va ghideze. Inimile voastre stiu cel mai bine cum sa va conduca in siguranta printre provocarile zilnice.
                             Si da, sunt fiinte care nu vor ascensiona, nu pentru ca nu doresc, nu pentru ca se opun sau sunt negative, ci pentru ca acest lucru nu face parte din lectiile lor in aceasta intrupare. Nu sunt inferiori, nu trebuie trasi pe calea voastra, pentru ca au venit sa experimenteze aici altceva. Multi ati fost prezenti in alte locuri, pe alte planete si ati asistat la procese asemanatoare, le-ati mai trait, sub alte forme. Lasati-i pe cei care au ales alte teme de viata sa si le duca la indeplinire si onorati alegerile lor, merita aceeasi apreciere ca si voi, chiar daca vi se pare ca vietile lor sunt lipsite de scop, spiritualitate etc. Poate ca unii dintre ei au venit aici tocmai pentru a experimenta separarea, dualitatea, o viata profund ancorata in material si dorinta voastra de a-i ajuta sa creasca spiritual nu face decat sa ii indeparteze de experientele alese.
                            Mergeti la cursurile, seminariile cu care rezonati, nu de-a valma, alergand de la un maestru la altul, de la un sistem la altul, ci ascultandu-va inima. Desi toate par incantatoare si aveti impresia ca va sunt utile, nu toate apartin drumului vostru. Invatati sa va ascultati intuitia si veti fi ghidati spre acei oameni si acele cursuri, initieri cu care rezonati, care va ajuta sa mergeti pe propria cale si nu pe o alta, care in acel moment pare mai stralucitoare, mai "la moda" sau mai usoara.
                    Lasati lucrurile, evenimentele, momentele de gratie sa vina in ritmul lor, nu le fortati, nu le anticipati, bucurati-va de ele atunci cand apar, traiti-le si apreciati-le.
                        Si invatati sa aveti compasiune pentru voi si pentru toate celelalte fiinte. Cultivati in voi pacea, iubirea, intelepciunea si restul va veni de la sine.


Trimiteți un comentariu