Pagini

duminică, 28 aprilie 2013

Codurile ascensiunii

                       Imaginati-va ca fiinta umana, ca intreg, este alcatuita si sustinuta de o matrice energetica ce cuprinde diferite frecvente energetice, informatii scrise sub forma unor coduri de vibratii diferite si forme ale geometriei sacre, toate menite sa permita experienta intruparii pe aceasta planeta.
                            De-a lungul diferitelor existente in trup programele inscrise in matricea initiala sufera transformari datorate separarii, iluziei dualitatii si astfel, treptat, potentialul divin este adormit, cazut in uitare. Energiile care se revarsa acum pe Pamant sunt menite sa refaca matricea divina, curatand tot ceea ce a fost adaugat. Experienta acestor purificari nu este totdeauna usoara, poate fi insotita de teama, de nesiguranta, de senzatia ca pasim in necunoscut si ceva in interiorul nostru se schimba, se transforma, aratandu-ne ca suntem mult mai mult decat ceea ce ne imaginam. Odata ce renuntam la frica, schimbarea se produce lin, insotita de acceptare si recunostinta, pentru ca inima noastra stie ca nimic rau nu ni se va intampla si intregul proces ne va purta in siguranta catre noi insine, cei care n-am incetat niciodata sa fim, ci doar am uitat.
                           Nu este necesar sa intelegeti modul in care codurile si frecventele energetice functioneaza si sunt create pentru a le accesa si a le integra, ci este necesar sa fiti deschisi catre lumina, sa invitati schimbarea in vietile voastre. 
                               Jucati-va cu geometriile sacre, lasati-le sa va rafineze propria energie, sa va poarte spre voi insiva. Vizualizati in timpul meditatiei cate o piramida in primele trei chakre, priviti-le cum curata tot ceea ce nu mai este necesar si ancoreaza in interiorul vostru frecventele energetice ale Noului Pamant. Vizualizati cate o sfera stralucitoare, pura, in chakrele superioare si invitati energia Unimii sa se ancoreze in voi, sa va conecteze la iubirea, intelepciune si puterea divina.  Fiti fara teama, jucati-va cu energia, deschideti-va si lasati-o sa va poarte spre frecventele pure ale luminii, creati in lumina, hranindu-va campurile cu energia iubirii, a bucuriei.
                            Jucati-va cu energie de diferite culori, cu sunetul, acordandu-va la diferite benzi de energie. Dati-va voie sa simtiti energia Constintei Hristice, invitati-o sa va umple, sa va transforme, accesati energia albastru electric a Arhanghelului Mihail si permiteti-i sa va purifice relatiile, sa curete tot ceea ce nu va mai este de folos in vietile voastre. Cereti-i maestrului St. Germain sa va ajute, sa sustina purificarea campurilor voastre energetice. Chemati-o pe Kwan Yin pentru a va deschide inima catre iubirea neconditionata a Universului. Iesiti in natura si conectati-va la energia vindecatoare a florilor si a copacilor, constientizati legatura invizibila care uneste intreaga creatie. Puteti alege oricand bucuria, speranta, lumina. Experimentati libertatea care este dreptul vostru divin. Sunteti fiinte libere, frumoase, stralucitoare, nu permiteti ego-ului sa va convinga ca sunteti limitati, inchisi in cercul temerilor voastre.
                          Rugati-va ingerii pazitori si entitatile de lumina pura care pot, trebuie si doresc sa va ajute sa rescrie in matricea voastra energetica programele care va sunt folositoare si sa inlature energiile negative, stagnate la diferitele nivele ale fiintei voastre si, mai ales, rugati-i sa va ajute sa primiti schimbarea cu curaj si sa intelegeti ca experientele mai putin placute, dureroase prin care treceti sunt menite sa va purifice din ce in ce mai profund si nu vor dura vesnic. 
                     Fiti lumina pentru voi si pentru cei din jurul vostru, priviti-va cu compasiune, cu intelegere, cu toleranta, aveti rabdare, nu fortati lucrurile sa se intample. Ati experimentat separarea vieti la rand iar acum procesul de purificare si regenerare poate fi resimtit ca foarte intens si obositor, asa ca lasati zilei ce este al ei si fiti recunoscatori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti si sa aveti intelegere si rabdare cu voi insiva atunci cand teama si nesiguranta reapar si va pun la incercare.
                          Si fiti Lumina!Trimiteți un comentariu