Pagini

marți, 16 aprilie 2013

Conectarea cu Pamantul (meditatie)


                  Inainte de meditatia pentru conectarea cu Pamantul, faceti un mic exercitiu de imaginatie. Priviti Pamantul ca fiinta vie, alcatuita asemeni noua, avand trup, sine, suflet, spirit, campuri energetice, o aura stralucitoare, ovoidala… lasati imaginatia sa creeze ghidata de intuitie. Lasati imaginea sa se contureze treptat, sa prinda viata.
                  Imaginati-va ca, asa cum unele entitati, printre care si noi, au ales sa evolueze intr-un anumit mod, altele au ales sa experimenteze evolutia sub forma planetelor, a stelelor, fiecare avand propria misiune, propriile lectii de invatat.
                 Treptat, incepeti sa respirati profund, centrandu-va atentia in inima, simtiti cum fiecare respiratie va conduce usor spre centrul fiintei voastre, spre iubirea infinita ce palpita in voi. Dati-va voie sa simtiti iubirea, lasati-o sa creasca in voi, sa se extinda incet spre inima Pamantului. Si simtiti cum acesta va raspunde, umplandu-va de iubire, pace, armonie. Intrati in comuniune cu sufletul planetei, lasati-va purtati de fluxul de energie care se creeaza intre voi si Pamant, apoi mergeti mai departe, vizualizati-va in campurile Pamantului, priviti-le cum va inconjoara, va protejeaza si lasati intuitia sa va ghideze mai departe. Sunteti parte din trupul Pamantului si Pamantul este parte din voi. Incercati sa percepeti campurile planetei… cum le simtiti? Ce culori au? Unde exista energii dense, intunecate? Priviti cum campurile voastre se unesc cu miliarde de alte campuri, formand o sfera densa in jurul Pamantului. Ce culoare / textura are acest nou camp pe care il percepeti? Lasati iubirea si recunostinta voastra sa radieze prin voi, patrunzand in acest camp. Priviti cum lumina voastra se uneste cu alte si alte lumini din jurul vostru si impreuna curate, purifica Pamantul. Lasati energia sa curga prin voi si in jurul vostru atat cat doriti, apoi reveniti in inima si treptat, respirand profund, reconectati-va la mediul inconjurator.
Incercati aceasta meditatie intr-o seara cu luna plina, conectandu-va in acelasi mod la inima Lunii. Priviti cum campurile se intrepatrund, simtiti unitatea, armonia, iubirea care anima intregul Univers.


Trimiteți un comentariu