Pagini

duminică, 7 aprilie 2013

Despre vise si mesaje I

                  Internetul abunda de mesaje din astral, vise premonitorii... fiecare anuntand fie iminenta apocalipsa, fie lumea plina de pace si armonie care va sa vina sau contactele cu fiinte de pe alte planete / din alte dimensiuni. In fine, fiecare cu propria viziune asupra viitorului. Problema calatoriilor in astral a fost indelung dezbatuta, parerile fiind impartite... ceea ce am putea retine este faptul ca, acolo, in astral, nu totul este roz si nici nu sunt doar entitati pline de compasiune iar cei care calatoresc merg in acele locuri in care au acces si cu care rezoneaza. Daca esti dominat de teama, negativitate si crezi ca intregul univers iti este impotriva... nu vei da peste cele mai dragute entitati, ci te vei intalni cu acelea pe care vibratiile negative emise de gandurile / emotiile tale le vor atrage. Tocmai de aceea, inainte de a face acest pas, sunt necesare purificari, exercitii, introspectii... este necesar sa ne cunoastem spaimele si vulnerabilitatile( acolo temerile noastre sunt vizibile...).
                          Daca primim mesaje... de la ingeri, arhangheli, maestrii... sa ne intrebam intai daca ele sunt reale sau plasmuiri ale imaginatiei - entitatile de lumina nu provoaca spaima prin cele transmise si nu au obiceiul sa barfeasca, sa ameninte sau sa faca politica... si sunt consecvente in ceea ce doresc sa transmita. Si nu va vor da data precisa a apocalipsei, cu atat mai putin numerele castigatoare la loto sau detalii intime din vietile celorlalti. Exista si mesaje reale, menite sa ajute o persoana / comunitate... dar acestea nu sunt nici amenintatoare, nici alarmante, ci ofera o perspectiva ampla, senina asupra problemelor. 
                          Incercati sa selectati din informatiile citite acele lucruri care va folosesc, va hranesc sufletul si va ajuta sa fiti pozitivi, evitati acele mesaje care trezesc teama, disconfort cu privire la viitor... amintiti-va ca ne cream viitorul prin gandurile, emotiile si alegerile noastre, iar teama nu ne va sustine in crearea unei lumi mai bune. 
                         Sunt multe informatii menite pur si simplu sa faca publicitate unei secte, doctrine, persoane... iar scopul nu este dintre cele mai bune... amintiti-va cat comert a insemnat 21 decembrie 2012, cate persoane s-au inghesuit sa cumpere ghiduri de supravietuire, conserve, echipamente de tot felul, carti despre ce si cum va fi... Evident, si patrunderea in alte dimensiuni, si calatoriile in astral se vand bine, chiar foarte bine. Nu inseamna ca acestea nu exista... sunt cat se poate de reale, doar ca trebuie sa invatam sa discernem intre fanteziile comerciale si informatiile reale, menite sa ajute.
                      Sunt si persoane bine intentionate, care au vederea interioara deschisa, dar nu au invatat inca sa o controleze si sa filtreze informatiile. Acestea nu cauta publicitate ci, de cele mai multe ori au intentii bune... doar ca nu totdeauna mesajele primite provin de la entitati luminoase si atunci pot fi inselate. Si in astral exista o ierarhie si in functie de aceasta, entitatile poseda un grad mai mic sau mai mare de cunoastere... asa ca mesajele entitatilor pozitive vor fi si ele usor diferite, in functie de locul de unde provin.
                      Daca pana de curand ezoterismul era privit cu reticenta, iar persoanele care imbratisau diferite practici apartineau unor anumite categorii sociale, acum este la moda... se vinde bine, poate fi chiar subiect de stiri la ore cu audienta maxima. Ceea ce este iesit din comun atrage, atrage ineditul, atrage subiectul de scandal... si totusi, ezoterismul nu are nimic spectaculos, este o stiinta completa, care necesita ani...vieti de practica pentru a intelege legile universului, pentru a creste in compasiune, iubire, lumina, pentru a intelege ca venim in trupuri de carne pentru a experimenta, pentru a invata... 

Trimiteți un comentariu