Pagini

joi, 18 aprilie 2013

Dragonii de aur

              Lumea dragonilor are, ca orice alta lume, ierarhiile sale, in care aceste fiinte deosebite lucreaza, coopereaza, implinindu-si rolurile in jocul creatiei.
                  Dragonii de aur sunt pastratori ai intelepciunii, ai cunoasterii ascunse si au ghidat de multe ori preotii de lumina, colaborand cu ei, protejand templele. Desi acum sunt priviti ca fiinte mitologice, undeva intre basm si legenda, dragonii nu au disparut, ci au ales sa-si duca misiunea mai departe intr-o dimensiune in care avem uneori acces pentru a creste, a evolua si a intelege din tainele care ne inconjoara.
                    In ultimele secole au iesit la lumina diferite ritualuri, invocatii menite sa cheme dragonii si sa-i supuna vointei umane, operatorii magici incercand astfel sa dobandeasca beneficii materiale, cunoastere, putere si incalcand astfel legile divine. Aceste incercari nu au facut decat sa le incarce karma cu noi plati. Acum, cand valul dintre lumi se subtiaza tot mai mult, dragonii pot fi vazuti adesea in jurul ruinelor vechilor temple ori pot fi simtiti alaturi de cei pe care ii protejeaza. Daca doresc sa-si faca simtita prezenta, este doar hotararea lor, acestor fiinte neplacandu-le constrangerile... si, in locul lor, nici noua nu ne-ar face o deosebita placere sa fim chemati, expusi asemeni unor ciudatenii, dupa bunul plac al unuia ori al altuia.
               Dragonii de aur ne pot invata multe despre alchimia spirituala, sunt maestrii ai transmutarii... In Egiptul antic contactul cu ei era un prilej pentru preoti si preotese de a invata despre ritmurile lumii, in Asia asigurau protectia familiei regale si anuntau nasterea urmasilor la tron. 
                     Unii dintre noi au drept ghizi astfel de dragoni, fie ca sunt constienti de acest lucru, fie ca nu. In general, sunt spirite care in alte vieti au lucrat impreuna cu dragonii, au fost preoti, vrajitori, au facut parte din familii regale, au fost maestrii in arte martiale, calugari... iar dragonii i-au urmat viata dupa viata, oferindu-le darurile lor, ajutandu-i sa evolueze. Durata de viata a lor fiind mult mai lunga decat a oamenilor, le-a permis sa-si urmeze protejatii si colaboratorii pe parcursul mai multor intrupari. Dragoni ghid pot fi primiti si in urma unor initieri, cum sunt cele din Dragon Reiki si multe altele, in cazul unor misiuni personale speciale care solicita intelepciunea si forta acestora sau in urma contractelor spirituale semnate inainte de intrupare. Ajutorul lor poate fi oricand solicitat si vor fi fericiti sa-si poata oferi sprijinul, atata timp cat intentiile celui care ii cheama sunt pure si respecta legile divine.
                    O meditatie simpla pentru conectarea la lumea dragonilor poate fi facuta dimineata devreme, la rasaritul soarelui ( majoritatea celor care lucreaza cu energia folosesc timpul de dupa lasarea serii si pana aproape de zori...asa ca imediat dupa rasarit vom beneficia de mai putine interferente din partea altor lucratori). Puteti folosi dragon's blood ( un amestec de uleiuri esentiale), lavanda, tamaie, lumanari pentru a crea un spatiu sacru si, daca doriti, pregatiti si incarcati camera folosind simboluri reiki. Chemati in jurul vostru toate entitatile de lumina care pot, trebuie si doresc sa va protejeze si sa va ajute, apoi patrundeti usor in starea de relaxare profunda, folosind acele tehnici de respiratie pe care le preferati. Cereti permisiunea de a patrunde in dimensiunea dragonilor si vizualizati in fata voastra o poarta alb-argintie. Asteptati si priviti cine este alaturi de voi. In aceasta scurta calatorie veti fi insotiti de cel putin unul dintre ghizii vostri de lumina. Cand poarta vi se deschide, intrati si priviti lumea care vi se dezvaluie inainte... poate ca unul dintre dragoni va va veni in intampinare... Rugati-va ghizii sa va conduca acolo unde este spre binele vostru cel mai inalt si cereti permisiunea de a intalni dragonii de aur. Ceea ce va vor spune... fie in cuvinte, fie prin culori, simboluri, geometrii, depinde de drumul si intrebarile voastre. La plecare, nu uitati sa le multumiti pentru darul lor de intelepciune. Reveniti si multumiti entitatilor care v-au fost alaturi.
                  Puteti calatori in lumea dragonilor de cate ori veti dori si aceste calatori va vor aduce daruri de intelegere, de intelepciune si iubire.
  

Trimiteți un comentariu