Pagini

marți, 16 aprilie 2013

Lucrul cu Dragonii

                Citind azi un articol de pe blogul lui Dan Gaucan mi-am adus aminte de primul contact cu dragonii... minunate entitati, din pacate sau din fericire ( pentru ca tentatia de a abuza de cunoasterea si puterea lor sunt uneori mari) prea putin cunoscute. 
                 Lucrul cu Dragonii este o continua provocare plina de invataturi, de sensuri, pentru cel care patrunde in lumea lor cu sincera dorinta de cunoastere si cooperare in slujba binelui universal. Notiunile de bine si rau cu care ne-am obisnuit sa operam de-a lungul veacurilor sunt pentru ei diferite, astfel ca au fost catalogati ca entitati nu foarte binevoitoare. Adevarul este, pentru noi, undeva la mijloc - dragonii au o viziune proprie asupra evenimentelor si opereaza dupa alte principii, tocmai de aceea, lucrul alaturi de ei presupune autocunoastere si puritatea intentiilor. Desi de-a lungul timpului diferite grupuri au incercat sa foloseasca Dragonii in propriul beneficiu, reusita le-a fost indoielnica. Dragonii nu sunt unelte si nu pot fi manipulati dupa voia unor interese meschine, sunt prieteni, parteneri in jocul evolutiei si trebuie tratati in acest mod.
               Dragonii au calitati, abilitati diverse, ne pot ajuta sa evoluam, sa invatam si sa lucram cu elementele spre binele nostru si al universului. Ne pot proteja, avertiza de eventuale pericole, vegheaza asupra caselor si familiilor, fiind loiali celor care le ofera respectul cuvenit. Dragonii de apa ne vorbesc despre modul in care ne putem adapta la diferitele situatii din viata noastra, ne ajuta sa ne dezvoltam rabdarea si perseverenta. Dragonii de foc sunt buni luptatori, fiinte curajoase, temperamentale... dar este bine sa apelam la ajutorul lor abia dupa ce intentiile ne sunt clare si spre binele tuturor, pentru ca acesti bravi luptatori vor aduce rezolvari ale lucrurilor in modul lor...nu tocmai delicat. Dragonii de aer ne aduc aminte de frumusetea jocului, impreuna cu ei calatoriile in alte lumi devin prilej de descoperire si intelegere a legilor divine in actiune. Dragonii de pamant protejeaza, sunt temperati, ne sustin, atunci cand le cerem ajutorul, in ancorarea energiilor inalte in propriile vieti, ne amintesc sa pretuim pamantul. Printre Dragoni intalnim maestrii ai magiei, intelepti care ne dezvaluie o perspectiva noua asupra evolutiei universului.
                Apropiati-va de aceste fiinte cu respect si prietenie, sunt buni cunoscatori ai inimilor si pot citi in voi intentiile ascunse. Daca va vor primi, veti avea tovarasi de nadejde, gata sa va indrume si sa va ofere protectia lor.


Trimiteți un comentariu