Pagini

miercuri, 24 aprilie 2013

Vindecarea inimii

                     De multe ori principalul obstacol in calea evolutiei spirituale il constituie neiertarile, neiubirile, blocajele de acum si de altadata din chakra inimii. Departarea de noi insine, de ceea ce avem cu adevarat nevoie, de visele si darurile noastre lasa urme adanci in matricea viitorului pentru ca, departe de noi, ratacim pe cararile deschise de altii si nu pe cea a propriului suflet.
                      Imaginati-va ca incercati sa construiti o casa noua peste una veche, parasita, cu fundatia slabita de vreme. Cat de rezistenta va fi? Atata timp cat viitorul este creat prin prisma neiertarilor, a traumelor emotionale, a temerilor din trecut, ducem aceste poveri mai departe, deformam liniile viitorului refuzandu-ne liberatea de a straluci in lumina darurilor, harurilor noastre.
                     Sistemul Lotus Healer, prin energia sa blanda, reconfortanta, ne sustine in vindecarea emotiilor, are o actiune de regenerare profunda asupra corpului emotional, deschide chakra inimii eliminand treptat toxinele emotionale . Poate fi utilizat impreuna cu sisteme reiki in tratamente, potentand efectele benefice asupra intregului organism si mai ales asupra inimii si plamanilor. In plan spiritual, ne conecteaza la energia iubirii si compasiunii pure, aducand noi intelegeri si perspective asupra vietii si a sensului sau. De asemenea, conecteaza la energiile zeitei Kwan Yin si ale ingerilor vindecarii si compasiunii. Echilibreaza energiile feminine, linisteste mentalul, sustinand procesul de integrare a energiilor Constintei Hristice.
                    Kwan Yin ne asista in vindecarea emotionala profunda, ii putem cere sprijinul atunci cand inima  pare impietrita, cand avem nevoie de compasiune si iubire in vietile noastre. Zeita ne aminteste ca adevarata vindecare incepe din interior iar noi suntem responsabili de propriile noastre vieti, avem clipa de clipa posibilitatea de a schimba ceva, de a alege sa fim fericiti, pentru ca fericirea este starea reala, de dincolo de iluzie, a Sinelui nostru Divin si singurul lucru care ne impiedica sa o atingem este alegerea pe care noi insine am facut-o, de a trai in separare, in dualitate, uitand lumina care suntem.
                   Meditatia Intelepciunii Lotusului ne ajuta sa redesteptam intelepciunea pura a inimii, stiinta de a trai ca fiinte complete, pline de gratie, gata sa-si impartaseasca darurile lumii.


Trimiteți un comentariu