Pagini

luni, 20 mai 2013

Meditatie la luna plina - 25 mai

                      Urmatoarea meditatie este menita sa accelereze eliberarea traumelor emotionale profunde, provenite din aceasta viata si purtate vieti de-a randul in cele mai tainice unghere ale fiintei. Energiile puternic transformatoare ale lunii pline ne sustin in incercarea de a ne elibera de ceea ce nu ne mai este folositor si ne indeamna sa privim lumea dintr-o noua perspectiva, mai ampla, mai cuprinzatoare.
                       Alegeti un moment al zilei in care puteti fi singuri cu voi insiva pentru a va relaxa si deschide catre ceea ce sinele vostru doreste sa va comunice. Inchideti usor ochii si lasati-va purtati de ritmul natural al respiratiei pentru cateva minute. Nu fortati, doar observati si eliberati tensiunile acumulate de-a lungul zilei. Observati-va gandurile care apar si lasati-le sa treaca, nu fortati mintea sa ramana tacuta, ci observati, apoi reveniti asupra respiratiei. De fiecare data cand mintea va poarta in exterior, reveniti la ritmul natural al respiratiei. 
                            Cand va simtiti relaxati, vizualizati in fata voastra un ecran. Alegeti un aspect al vostru sau al vietii voastre pe care doriti sa-l schimbati si proiectati-l pe ecran... ce simtiti? Ce va arata imaginea aparuta? Ce emotii / ganduri / trairi va invaluie? Rugati-l pe arhanghelul Raziel sa vina in ajutorul vostru si sa va arate ce aveti de invatat din situatia respectiva. Rugati-va ingerii pazitori sa va ajute sa modelati situatia dificila astfel incat sa serveasca binelui vostru suprem si sa va puteti elibera de acele emotii / ganduri / sentimente care va dauneaza. Si din nou, priviti ecranul, vizualizand de aceasta data situatia remodelata astfel incat sa va simtiti confortabil, calmi si fericiti. Priviti cum din ecran se desprinde o umbra cenusie care se dizolva treptat, lasand imaginea limpede, clara, vie. Procedati in acelasi mod cu alte probleme / situatii care va vin in minte. Lasati-va ghidati de ingerii vostri si de sinele divin.
                           Cand simtiti ca ati terminat, lasati ecranul sa se dizolve treptat si vizualizati departe, in fata voastra, o sfera verde smarald, stralucitoare, care se apropie incet. Lasati sfera verde smarald sa va cuprinda, simtiti energia calda, vibranta, invaluindu-va usor, curatand corpul fizic, campurile energetice... lasati lumina vibranta sa patrunda in fiecare celula, in fiecare atom, eliberand si vindecand fiecare parte a corpului, fiecare aspect al fiintei... Ramaneti inconjurati de sfera verde smarald atat cat simtiti necesar, apoi priviti cum sfera devine din ce in ce mai mica si patrunde in chakra inimii, contopindu-se cu aceasta. 
                     Reveniti din meditatie usor, acordandu-va timpul necesar pentru a va relua activitatile cotidiene.


Trimiteți un comentariu