Pagini

marți, 14 mai 2013

Zile de lumina...

                 In aceste zile energiile care se revarsa asupra planetei ne cheama spre constientizarea si intelegerea misiunii pe care o avem de implinit in jocul divin. Vibratiile puternice ale valurilor de energie scot la lumina teme, lectii, intelegeri noi pe masura ce invatam sa lucram cu frecventele noi la care avem acces.
                     Multi resimt aceste schimbari ce pot fi asociate unor stari de hiper-energizare urmate de oboseala si confuzie la nivel mental. Emotiile pot fi resimtite mai puternic, se produc purificari ale chakrelor superioare insotite de intelegeri, vise, intuitii. Rugati-va ghizii de lumina sa regleze fluxul energetic la parametrii optimi pentru voi si pastrati starea de calm interior, dupa ce energiile se vor aseza, starile mai putin placute se vor atenua treptat. Cei care au facut initieri reiki pot experimenta stari asemanatoare celor din criza de vindecare... iar recomandarile sunt aceleasi... hrana usoara, apa din abundenta, plimbari in natura si...seninatate, dupa noapte urmeaza totdeauna o noua zi.
                         Nu uitati sa trimiteti surplusul de energie catre Pamant, animale, plante...
                      Daca percepeti energia intr-o anumita culoare ce predomina, lucrati cu ea, intrebati ghizii ce reprezinta acea culoare pentru voi si cum o puteti folosi. Nu uitati sa va faceti protectiile in fiecare zi si sa pastrati o atitudine deschisa, toleranta si iubitoare. Nu toti oamenii trec acum prin aceleasi experiente... este randul vostru, asa cum candva a fost randul altora si va fi randul fiecaruia, la vremea potrivita. 
                       Pace si Lumina!


Trimiteți un comentariu