Pagini

vineri, 26 iulie 2013

Meditatie pentru materializare

                
   

                   Alege un moment in care nu vei fi deranjat si aseaza-te confortabil fie culcat, fie intr-un fotoliu, intr-o pozitie in care sa-ti poti mentine spatele drept pe perioada meditatiei. 
                     Inchide ochii si respira profund. Permite corpului sa se relaxeze, cu fiecare respiratie, din ce in ce mai mult. Vizualizeaza toate tensiunile acumulate parasindu-ti corpul usor, asemeni unor nori care se risipesc sub adierea blanda a expiratiei. Esti liber, curat, in siguranta. Treptat, in fata ta apare o poarta inalta. Priveste-o cu atentie, lasa vibratia ei aurie sa te invaluie. Poarta se deschide si pasesti inauntru - o imagine desprinsa din basmele copilariei se desfasoara in fata ochilor tai. Te afli la marginea unei paduri tinere, fosnind in adierea vantului care-ti mangaie corpul, indepartand si ultimele tensiuni. Pasesti inainte, pe cararea care-ti sclipeste in fata, chemandu-te in mijlocul padurii. Pas dupa pas, te afunzi in desisul frematand de viata. Ciripitul pasarilor, susurul cristalin al unui izvor serpuind prin iarba inca umeda de roua te ajuta sa te relaxezi si mai mult. Intreaga ta fiinta vibreaza de pace si armonie, te simti atat de usor incat picioarele abia mai ating pietrisul potecii. 
                       Ajuns in mijlocul padurii, observi in poienita larga, scaldata de soare, un templu vechi, acoperit de liane pline de flori in toate culorile. Ce forma are templul? Ce culoare, textura au zidurile? Usa templului se deschide si patrunzi in interior. Intregul spatiu lumineaza in toate culorile curcubeului. Lumina calda te invaluie, o simti cum patrunde in fiecare celula, mangaind, hranind fiecare atom, fiecare fibra a fiintei tale. Privind peretii, observi ca sunt imbracati in rafturi pline de carti - unele luminand puternic, altele intunecate. Dintre toate, una se desprinde si pluteste prin aerul stralucitor, apropiindu-se. Este alba, sclipind timid. O iei in mana si se deschide la o pagina noua, pe care inca nimic nu s-a scris. Este cartea vietii tale actuale - tu esti cel care o scrie, acum si aici. Depinde de tine daca va fi stralucitoare sau cenusie. Priveste pagina alba si scrie, in imagini vii, pline de culoare, viata pe care ti-o doresti. Lasa imaginile bucuriei sa se astearna. Ce iti doresti? Ce te-ar face sa te simti implinit, sa ai o viata plina de bucurie? Lasa fiecare gand, fiecare emotie sa se intipareasca pe coala inca neatinsa. Cand simti ca ai terminat, permite unei raze de iubire sa izvorasca din inima ta si sa invaluie noile pagini pe care tu, in mod constient, le-ai scris. Lasa iubirea sa iti hraneasca viitorul pe care tocmai l-ai creat pentru tine. Pune apoi cartea la locul sau si indreapta-te spre iesire. Ajuns in poienita luminoasa, mai petrece un moment ascultand ciripitul pasarilor. Lasa-te scaldat in razele soarelui si absoarbe, cu fiecare inspiratie, lumina aurie. 
                          Pasesti inapoi, pe poteca serpuita care te conduce la poarta prin care ai venit. Mergi incet, bucurandu-te de vantul jucaus, de fosnetul frunzelor. Te simti plin de iubire, pace, armonie. Stii ca esti creatorul propriei vieti. Stii ca ai puterea de a trai in bucurie, cu gratie, implinit si liber. 
Revii treptat la starea de veghe. Deschizi ochii usor. Ramai inca un moment asezat pentru a te impamanta.

                           Daca te simti usor ametit poti bea un pahar cu apa. De cate ori vei reveni in templul interior pentru a-ti scrie cartea vei da mai multa forta viitorului pe care vrei sa-l creezi. Poti folosi aceasta meditatie atat pentru tine, cat si pentru a da forta planetei in procesul sau de renastere. Pentru a face acest lucru picteaza in culorile vindecarii planeta pe care iti doresti sa traiesti, picteaz-o plina de pace, armonie, scaldata in razele binecuvantarii divine.

- extras din manualul sistemului Flacara Tripla a Inimii Sacre, nivelul II
Trimiteți un comentariu