Pagini

duminică, 28 iulie 2013

Mesajul ingerilor pentru 29 iulie 2013

                  Data de 29 iulie, asteptata de multi dintre voi, aduce cu sine daruri divine, activari, impliniri. Desi poate ca in ultimul timp ceea ce ati vazut in jurul vostru a constituit un semn de intrebare si adesea ati avut indoieli asupra drumului pe care-l urmati, ziua de maine va va rasplati, aducand un salt in evolutia spirituala a celor care in ultimele luni au avut preocupari intense legate de aceasta. 
                 Nu va lasati antrenati de agitatia celor din jur, ci incercati sa mentineti pe tot parcursul zilei o atitudine calma, centrata in inima. Cu siguranta, nu va fi permanent usor pentru ca insusi faptul de a fi acum pe Pamant va pune la incercare capacitatea de a ramane centrati, in armonie cu frecventele inalte ce se revarsa acum asupra planetei. Si totusi, este necesar sa va straduiti mai mult ca in alte zile sa pastrati starea de pace interioara, pentru a putea beneficia deplin de energiile care vor fi ancorate acum, si in zilele urmatoare. Puteti medita o perioada mai indelungata, va puteti ruga... orice va spune sufletul vostru ca este mai potrivit pentru voi. 
                   Exercitiile si meditatiile pentru materializare sunt foarte potrivite pentru aceasta zi. Intrati in starea de meditatie si creati, pe ecranul vostru mental, un viitor luminos pentru voi si pentru intreaga planeta. Asterneti pe acest ecran acel viitor al pacii si armoniei pe care-l visati si incarcati-l de iubirea divina ce curge prin voi. Si fiti siguri ca visul sufletului vostru va deveni realitate. Hraniti acest viitor cu iubirea, intentiile, vointa voastra de a manifesta tot ceea ce este frumos si bun pentru voi si pentru cei din jur.
                Daca doriti, creati o sfera de iubire in inimile voastre si apoi lasati-o sa invaluie intregul Pamant. Inspirati profund, aducand din ce in ce mai multa iubire in inima si vizualizati cum, in centrul inimii voastre se creeaza o sfera stralucitoare, in toate culorile curcubeului. Creati aceasta sfera incet, cu fiecare inspiratie, apoi, cand simtiti ca este gata, lasati-o sa iasa prin centrul pieptului si sa-si mareasca dimensiunile pana cand intreaga planeta straluceste in interiorul sau. 
                Daca va doriti si aveti timpul necesar, lasati-va purtati in lumile interioare si vizualizati o ploaie in culorile curcubeului invaluind Pamantul... priviti cum picaturile colorate, stralucitoare, ating fiecare om, fiecare animal, planta... fiecare casa, purificand, regenerand, armonizand... lasati picaturile sa va invaluie intr-o cascada de lumina. Puteti aduce cu voi, in aceasta cascada stralucitoare, toate problemele, temerile, durerile voastre, pentru a fi eliberate, transmutate, lasandu-va mai liberi, mai puri...
             Ramaneti constienti de faptul ca noi vom fi in permanenta alaturi de voi, va vom sustine lucrarea si o vom sprijini. Aveti incredere ca dorinta voastra de pace si armonie este ascultata, primita si aplaudata de noi toti.

Trimiteți un comentariu