Pagini

luni, 29 iulie 2013

Mesajul ingerilor pentru saptamana 29 iulie - 5 august                      Desi multi dintre voi simtiti acum nevoia de a iesi in fata, de a face schimbarile dorite, lasati pentru cateva zile energiile sa se aseze, sa se ancoreze in voi. Ramaneti centrati in inima si folositi valurile de energie care inunda planeta pentru a lucra cu voi insiva. Faceti curatenie in propria casa... stabiliti-va scopurile, mijloacele, cereti indrumare pentru a intelege si aplica cele mai potrivite metode in toate domeniile vietii voastre. 
                  Da, entuziasmul nu trebuie sa lipseasca. Folositi-l pentru a da forta viziunii voastre interioare... dati forta intentiilor de a crea impreuna o lume mai buna. Cereti sprijinul nostru, suntem aici pentru a va ajuta.
                    Zilele urmatoare pot aduce la nivelul corpului fizic un usor disconfort pentru ca energia aduce cu sine noi purificari si transformari. De asemenea, va puteti simti mai emotivi, mai obositi... lasati corpul sa se odihneasca. Mergeti in natura, beti multa apa, meditati... starile mai putin placute vor trece, lasandu-va plini de vigoare si lumina.
                      Amintiti-va ca sunteti purtatori ai luminii si traiti in lumina.
Trimiteți un comentariu