Pagini

marți, 30 iulie 2013

Triunghiurile schimbarii - Pace - Recunostinta - Intelepciune


                         Astazi suntem invitati sa pasim in triunghiul Pace - Recunostinta - Intelepciune pentru a ne cunoaste mai bine si a invata sa traim in ritmurile armoniei cosmice. Lasati cuvintele sa vibreze in interiorul vostru trezind imagini, ganduri, emotii. 
                  De multe ori privim pacea ca fiind o stare exterioara noua - lipsa conflictelor, a razboaielor, a lucrurilor neplacute, uitand ca tot ceea ce se afla in afara noastra este creatia starilor interioare. Exista pace in noi insine? Ascultati-va vocea interioara, lasati-o sa va descopere conflictele interioare care nu va lasa sa experimentati pacea in fiinta voastra. Poate sunt temeri, nesigurante, dezamagiri... lasati-le sa apara, sa iasa la lumina si cufundati-le in Recunostinta pentru tot ceea ce este bun si frumos in voi si in jurul vostru. 
                       Adesea ne blocam singuri in negativitate, ne limitam potentialul privind mereu partea goala a paharului. Pentru cateva minute, amintiti-va pentru ce puteti fi recunoscatori... cu siguranta exista cel putin cateva motive pentru care puteti multumi vietii, universului... Umpleti-va inimile de Recunostinta si apoi revarsati lumina si iubirea asupra obstacolelor aflate in calea pacii interioare. Cultivand pacea in interior, zi dupa zi, o vom raspandi in jurul nostru, va straluci in afara, aducand schimbarile dorite in planul material. 
               Amintiti-va de bucuria lucrurilor mici, de bucuria simplitatii. In mijlocul pacii veti descoperi Intelepciunea inimii, cunoasterea interioara care va va ghida spre desavarsirea de sine. 
Plutiti in triunghiul format de Pace - Recunostinta - Intelepciune atat cat va doriti. Reveniti la el de cate ori simtiti nevoia pentru a va hrani cu lumina sa, pentru a va regasi pacea.
                       Amintiti-va ca orice fiinta, orice intamplare poarta o lectie, o invatatura pe care o puteti culege doar daca sunteti centrati in voi insiva, in tacerea inteleapta a inimii.

Trimiteți un comentariu