Pagini

miercuri, 16 octombrie 2013

ARHANGHELUL MIHAIL

 


Am venit astazi sa va informez despre fluxul extrem de puternic de energii in care stati in acest moment.Acest lucru a fost prognozat si explicat in multe surse.Ele sunt timise de catre Dumnezeu.Steaua voastra si celelalte corpuri ceresti isi joaca piesele lor.Intelegeti ca cea mai mare parte de energie despre care vorbim este in jurul vostru nu veti inca capabil sa masurati aceste energii,dar este ceva ce multi dintre voi pot simti.

Va asiguram ca nu exista nicio indoiala in mintea acelora care simt.Ei mai simt ,de asemenea,multe schimbari in fiinta lor si vad multe schimbari in viata lor,sunt atat de diferiti!

Ei sunt diferiti,in sensul ca au cautat si au acceptat ceea ce le-a fost dat.Voi sunteti egali in multe privinte draga familie,dar nu toti sunteti la fel.Nu plasam vina,dar va intrebam daca v-ati deschis complet la aceste noi posibilitati cu incredere deplina stiind ca sunteti iubiti?

Adevarat ca va incepe de la cei care sunt in fata,nu poate fi niciun alt mod,cresterea va fi doar bucurie si totul va fi minunat.Sa nu fiti nici prea mandri,nici prea umili ,nici sa simtiti frica sau vinovatie ,doar cereti ajutor.Este bucuria tututor acelora care sunt pe partea asta de a face tot ce pot pentru a va ajuta.In jurul vostru si in voi este mereu energia Creatorului,ea este disponibila in orice moment,folositi-o.

Dragii mei,nu la rugaciuni ma refer,noi ne referim sa aflati cine sunteti,aceasta este calea pe care voi trebuie sa mergeti,trebuie sa va bucurati ca o familie acum.

Suntem cu voi în fiecare clipă până când vom vorbi din nou . Bună ziua , dragilor .


Traducere Maria

http://oraclesandhealers.wordpress.com
sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2013/10/arhanghelul-mihail_16.html
Trimiteți un comentariu