Pagini

luni, 14 octombrie 2013

GHIZII ANGELICIAstazi am dori sa ne concentram atentia pe tema evolutiei suflteului vostru.Acest mesaj este in primul rand pentru aceia care se deplaseaza in mod constient,pentru cei care permit urcarea in dimensiunile superioare din care au venit.Acest mesaj este destinat pentru aceia care sunt in mod special atrasi de acest mesaj,ei sunt sufletele care se confrunta cu distrugerea unei lumi si crearea alteia.Voi sunteti „echipa de demolare” ,precum si arhitectii si constructorii noii realitati care se creaza in fiecare moment din zi.

Multora dintre voi va este dificil sa va gestionati emotiile.Desi aveti crize emotionale de anticipare si incredere,gasiti ,de asemena,ca va luptati cu dificile sentimente de auto-indoiala,furie,frica si anxietate.Acest lucru este de asteptat cand va aflati in mijlocul crearii une noi realitati in care va plantati ferm picioarele.Aveti sclipiri de memorie si timpul nu intodeauna pare sa fie scurt.Aveti si momente de pace completa,fericire si credinta cu care incepeti sa va confruntati,sau momente cand eliminati orice indoiala si teama din gandurile voastre cand permiteti sa fiti in prezent in mometul de Acum.

In multe feluri aceasta perioada de tranzitie este ca si construirea unui pod in timp ce ardeti toate scandurie din spatele voastru.Desigur ca,noua cale va va duce spre experiente noi si minunate,desi gandul de a da drumul la tot ce ati experimentat intodeauna este destul de descurajator pentru majoritatea.

Am descoperit ca oamenii au tendinta sa le displaca schimbarea,ei s-ar balaci mai degraba intr-o experienta negativa in loc sa inceapa ceva nou din teama de a fi mult mai rau decat este deja.


Va spunem,acum este timpul pentru voi sa incepeti sa visati frumos.Nu putem spune ca se afla dincolo pe cealalta parte a podului pentru ca nu l-ati construit inca.Voi creati viitorul vostru in acest moment, putem sa va asiguram  ca teama,indoila si durerea nu exista decat in dimensiunile mai mici.

Multi dintre voi vad modele continue,astea sunt gandurile care le detineti in acest moment.Acesta este adesea un semn din taramurile superioare sa fiti constienti de ceea ce creati in momentul Acum.Va doriti sa vina la voi ceva bazat pe frica si indoiala?Daca este asa lasati sa plece.Ne dam seama ca aceasta tranzitie este o provocare pentru multi dintre voi, putem sa va asiguram ca devine mai usor daca constientizati.

Multi dintre voi doresc sa  „impacheteze valizele”, cu multe dintre tiparele de credinta pe care le-au avut din multe vieti,cu toate acestea vi se spune ca nu puteti sa impachetati asa de usor cu acele credinte limitative .Ati inteles analogia noastra? Va rugam sa intelegeti nu merge ,oricum se schimba vibratia intr-un mod in care nu va mai manifesta iluzia la fel ca inainte.Creati o noua viata care va fi experimentata chiar aici.

Cu cat mai mult sunteti in masura sa eliberati cu atat mai usor devine sa va deplasati prin frica si anxietatea care o simtiti atunci cand vi se cere sa tot eliberati mereu.Multi dintre voi au inceput deja sa impinga bolovanii care ii intalnesc,desi este foarte dificil,gasesc timp si efort sa faca acest lucru.Deveniti mult mai eficienti la eliberarea de convingerile limitatoare intr-un timp mult mai scurt decat oricand inainte.Acest lucru va continua sa se diminueze cand voi apasati expulzarea.Sunteti mult mai capabili sa dati credit Sinelui vostru,desi cand va uitati inapoi sunteti uimiti de tot ce ati fost in stare sa realizati.

Am spus acest lucru si inainte,este valoros sa va amintiti,veti vedea schimbarile din urmatorii 50 de ani  asa cum nu au fost niciodata in ultimii 1000 de ani.Voi veti crea aceasta schimbare,veti realiza ceea ce nici nu ganditi.Colectivul uman sa schimbat drastic in ultimii 25 de ani  si foarte mult in ultimul deceniu.Exista situatii extreme care se manifesta in lumea voastra care au posibilitatea de a schimba ceea ce nu mai doriti sa creati. Sunteti martori cum vechiul se prabuseste si totusi nu sunteti capabili sa vedeti cu ce va fi inlocuit.Acest lucru multi oameni il vad ca fiind provocator,intentia noastra este de a va reaminti sa fiti echilibrati,sa pastrati lumina voastra pozitiva ,este necesar acest lucru.

Nu permiteti temerilor sa va traga inapoi,ati ajuns mult prea departe sa va intoarceti acum.Pentru asta ati venit aici,desi stiati ca nu este usor,ati stiut ca va merita efortul.Amintiti-va,dragii nostri,ca fiecarui suflet i sa oferit posibilitatea de a se incarna in aceasta lume in acest moment cand locurile sunt limitate.Sarcina voastra este de a schimba lumea.Procedand astfel veti aduce ferm o noua realitate a dimeniunilor mai mari pe Gaia din nou.


Speram ca v-am ajutat,va reamintim ca  noi vom ramane de partea voastra ,daca vreodata simtiti ca vreti sa va conectati cu noi ,noi va uram bun venit sa faceti acest lucru.


In iubire si lumina noi suntem Ghizii vostri angelci.


Traducere Maria

 
sursa:  http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/
Trimiteți un comentariu