Pagini

luni, 14 octombrie 2013

= Humanity Message - Pleiadians =

Partea 4


MEDITATIE PENTRU PLANETA

Atrageti oameni sau situatii, cand ati creat energia potrivita pentru asta. Folosindu-va energia inimii si starea de meditatie, va dezvoltati mai repede, deoarece sunteti in ton cu Sursa Cosmica-Constiinta Centrala. Meditatia este poarta care va deschide starea de calm si relaxare. Deci, a fi in stare de meditatie, nu inseamna a sta doar in liniste ci si atunci cand citesti, pictezi, canti, faci o plimbare prin natura sau iubesti pe cineva. Tot ceea ce duce creierul sa functionneze in frecventele Alfa si Theta. Deci cu acesta stare atinsa in minte, haideti sa facem o mica mediatiepentru a va activa energia si a curata planeta de energii negative.

 Aseza-te si relaxeaza-te. Este important sa fii relaxat, pentru ca energia sa curga mai usor. Inchide ochii pentru ca nimic sa nu te distraga. Relaxeaza-ti orice parte a corpului. Incepe cu fata, relaxeaza fruntea, obrajii si nu incorda maxilarul. Relaxeaza-ti gatul, bratele, degetele, dar nu strange pumnii, simte relaxarea in picioare si talpi. Acum trage de trei ori adanc aer in piept, si de fiecare data cand inspiri trage energia cosmica a Luminii, existenta peste tot in jurul tau, in corp. Pe masura ce expiri, vizualizeaza cum energia iti curata corpul de unele energii negative de care nu ai nevoie. Da afara toate energile negative ce nu sunt de folos, si lasa-le sa dispara. De fiecare data cand faci asta, devii din ce in ce mai stralucitor. Aminteste-ti, gandurile sunt energie – ele se nasc la nivel eteric si au efect asupra corpului fizic, deasemenea.  Asa ca de fiecare data cand inspiri si expiri,devii din ce in ce mai luminos. Iti simti corpul in puritate, alb si in lumina dragostei. Este geniala lumina a Sursei- Constiinta Existentei. Lumina devine din ce in ce mai mare si esti acoperit de un imens si radiant glob de lumina. Simti pacea, intelepciunea,si Dragostea Existentei. Permite Luminii sa armonizeze si sa te vindece de cate ori consideri necesar. Vizualizeaza acum ca toate punctele energetice(chakrele) sunt activate si armonizate.Toate se imbina armonios si se intalnesc in mijloc, in inima ta. Simte cum inima ta devine calda si puternica. Spune-ti in sinea ta:

“Sunt gata pentru intelepciune, sunt gata pentru iubire”. “Sunt eliberat de toate blocajele si energiile negative”. “Sunt liber de orice religie si sisteme de credinta si imi asum responsabilitatea pentru viata mea”. “Motivele mele sunt in ton cu Existenta”. “ Sunt prietenos(calduros) si  compasiune”. “Daruiesc si primesc dragoste”. Traiesc o viata in dragoste”

 Acum vizualizeaza cum globul(bila)de lumina care esti tu, devine tot mai mare incat acopera intreaga planeta. Frecventa dragostei curata Pamantul de energia negativa. Imagineaza-ti cum energiile negative sunt arse si un vortex de Lumina le dezintegreaza (ideea de baza este sa va imaginati cum sunt topite in Lumina). In planul astral(dimensiunea astrala) aceasta realitate se manifesta avand un impact si la nivel fizic. Poti medita asa ori de cat ori doresti. Va amplifica energia spirituala a planetei, pentru ca oricine sa aiba posibilitatea de a evolua.

 Aminteste-ti: totul este energie si timpul nu exista in taramurile inalte .Timpul este un concept pamantean, ce tine de 3D. Timpul si spatiul sunt flexibile. Gandeste la nivel Universal. Gandeste cu dragoste. Dragostea este cheia.

Nota: Eu folosesc pentru meditatie aproape de fiecare data, o muzica aparte, linistita, care contine sunete din natura. E plin netul!:)

Traducere Cristian Voicu
Trimiteți un comentariu