Pagini

vineri, 18 octombrie 2013

SaLuSa, October 11, 2013


Cîmpul de energie în jurul fiecãruia dintre voi, si în jurul Mamei Pãmînt, este din ce în ce mai puternic, si nu mai suportã acumularea de aspecte negative ale realitãtii 3D. Acest cîmp de energie este plin de Iubire si Luminã de înaltã frecventã, si actioneazã ca un scut de curãtare a tot ce trebuie sã fie eliberat. Acei care se curãtã pe ei însisi, pot simti asta ca un sentiment puternic de înãltare de la ceea ce îi tineau în jos, înainte, si îi ajutã sã se obisnuiascã cu frecventamai înaltã a Fiintei. Trebuie sã fiti constienti de acest sentiment, si lsã ãsati ca toatã aceastã Iubire si Luminã care vã înconjoarã, sã treacã prin inima voastrã, si asteptati mari schimbãri, odatã ce corpul vostru se va ajusta lor. Acei care sunt în proces de curãtare, vor simti o dorintã puternicã de a se elibera de problemele care nu mai pot nega existenta lor. Si acei care se angajeazã în cel mai mic joc de iluzie, vor simti presiunea greoaie în interior, si vor cãuta alte iluzii pentru a se acoperi cu ele, însã nu vor mai putea influenta pe toti altii cu gîndurile lor negative, o data ce, cea mai mare parte rãmîne în propriul lor cîmp de energie. Toatã lumea si-a ales calea sa, si realitatea în care doreste sã fie, si nimeni nu stie ce experiente sunt necesare, decît persoana care le trãieste.

Toatã lumea trece prin aceste schimbãri, în modul în care au plãnuit-o, si gãseste un mare confort în a sti cã Planul este perfect, si cînd aude propria lor orientare, cã nu s-au pierdut. Capacitatea de a auzi Eu-l vostru Superior, si toti ghizii vostrii, a crescut imens, si voi aveti mai multã încredere ca înainte. Amintiti-vã, cã nu trebuie sã vã comparati cu altii, pentru a avea dovada de ceea ce cu adevãrat se întîmplã, pentru cã altii pot avea o schimbare diferitã, în loc de a auzi cu respect pe altii, care au cunoasterea cã pentru fiecare dintre voi existã multe posibilitãti, asa cum Creatorul nostru ne-a proiectat pe noi toti, cu diferente infinite pentru a experimenta, însã egale în toate formele de expresie.

Acestea sunt cele mai minunate timpuri, pe care le experimentãm cu totii, si dorim ca voi sã simtiti aceastã bucurie care vã înconjoarã. A nu simti aceste momente puternice a transformãrii voastre proprii, si a lãsa stiinta cã totul este perfect organizat, rezolvînd în interiorul vostru, vã dã garantia a ceea ce cãutati. Viata pentru voi, nu este numai fizicul, însã de a permite ca acest fapt sã intre pe deplin în mintea voastrã, si sã lãsati la o parte ultimele preocupãri, care vã asteaptã pentru a vã elibera, asa cum mintea voastrã se pregãteste pentru a experimenta noul. A curãta mintea voastrã, a fost partea cea mai dificilã, însã cu inima plinã de Iubire si Luminã si Adevãr al vietii, totul poate fi eliminat cu usurintã, voi trebuie sã vã puneti doar intentia în asta. Simtiti forta în voi, pe care ati cîstigat-o, si fiti gata sã vã simtiti si mai puternici, cînd mintea voastrã, va începe sã functioneze pe noul drum, si sã deschidã multe alte experiente pentru voi.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si mã bucur de aceste schimbãri în voi, mult, asa cum voi vã trimiteti sentimentele voastre minunate înapoi cãtre noi, si astfel putem sã împãrtãsim mai mult cu voi. Acum ne gãsim si mai conectati, si aceastã conexiune, devine si mai puternicã, pe cît timp voi vã resolvati în aceste energii mai înalte. Mentineti-vã intentiile concentrate în ceea ce vreti sã experimentati, si asta se va întîmpla. Vã iubim pe toti.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika

sursa:  http://galacticchannelings.com/romana/salusa11-10-13.html
Trimiteți un comentariu