Pagini

vineri, 18 octombrie 2013

SaLuSa, October 15, 2013


Vedem cît de repede cresteti voi proprii, si sunteti gata pentru a ajunge la noul, deoarece chemarea realitãtii voastre mai înalte este foarte puternicã, si cu concentrarea intentiilor voastre în ea, devine din ce în ce mai puternicã ca înainte. Este important acum sã vã ascultati propriul corp, si sã vã odihniti cît mai mult possíbil, pentru cã schimbãrile fizice au loc fãrã timpul realitãtii voastre curente. Desi sunt încã destul de rapide, aceste schimbãri nu se pot petrece toate o datã, pentru cã voi încã aveti nevoie sã faceti de asemenea parte din vechea realitate, si sã vã împãrtãsiti cresterea continuã a Luminii voastre, cu altii. Însã dorim sã vã asigurãm, cã ele nu sunt lente de loc, si stim cã simtiti în fiecare zi, modul în care vã schimbati. Fiti doar constienti de faptul cã ele se petrec cu viteza necesarã fiecãruia dentre voi, si cu asta veti fi primii pentru a intra în noua realitate, sã stiti cu certitudine, cã ele au mers direct spre împlinirea planului lor de viatã, fãrã oprire si retinere pe ceva vechi, pentru cã pur si simplu au simtit atractie pentru asta.

Stim cã nu este usor de explicat altora cã nu aveti nici o dorintã de a face ceva care a fost anterior distractiv, si sã vã odihniti, si cã acum nu simtiti decît cã este vechi. Cei care sunt constienti de schimbarea voastrã, vor întelege, si acei care vor nega aceastã mare schimbare a întregii umanitãti si a planetei, nu vor accepta nici o explicatie a voastrã, si ar putea sã vã trimitã sentimente de suferintã si de furie, si depinde de voi sã le arãtati cã acolo nu existã astfel de sentimente, si depinde de voi pentru a le trimite înapoi sentimente iubitoare de întelegere fatã de propriile lor sentimente. Stim cã unii dintre voi, au gãsit deja, cã asta este singura cale în care puteti rãspunde, la aceste vibratii încã joase , sunt membrii familiei voastre, si nu doar prieteni, cu care nu vã veti mai întîlni, dacã nu doriti. A fost alegerea voastrã înainte de a intra în aceastã viatã, asa cum ati stiut cã aceste lectii, vã vor ajuta foarte mult în propria voastrã crestere.

Sosind la punctul de vedere si simtire a propriei voastre realitãti înalte cu toate simturile voastre, veti simti o mare schimbare în întelegerea voastrã. Mintea voastrã va fi capabilã sã proceseze toate informatiile, care sunt disponibile pentru voi, si toate experientele voastre vor fi vãzute cu o înaltã stiintã, si vor face mult mai mult sens, decît fac acum. Veti sti cum sã le folositi în viitoarea voastrã evolutie, si nu va exista tristete sau mînie, sau alte sentimente de vibratii joase, care vã blocheazã actiunile. Toate actiunile voastre vor fi bazate pe aceastã întelegere, si veti fi atrasi cãtre aceste experiente, care vã vor permite sã folositi întelepciunea voastrã, pe care ati cîstigat-o cu experientele voastre anterioare. Vã rugãm sã lãsati aceastã cunoastere sã se stabileascã în voi, pentru ca toate sufletele pe care le veti întîlni în realitatea voastrã înaltã, sã gãseascã de asemenea întelepciunea voastrã utilã în vreun mod. Amintiti-vã cã noi toti suntem Unu, si noi toti suntem în cãutarea unei întelegeri mai înalte, a Tot Ce Este, si cunoasterea voastrã, de asemenea este o parte din asta.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si din nou, vã cerem sã aveti încredere deplinã în tot ceea ce faceti, deoarece cu mai multã încredere intentiile voastre, devin chiar mai puternice si acest lucru vã permite sã vã concentrati la complectarea tuturor pregãtirilor necesare. Simtiti energia voastrã, pentru cã aceasta este mereu prezentã, si vã ajutã sã ajungeti în realitatea voastrã mai înaltã, la momentul potrivit în Acum.

Canalizat de MADAD
Sursa: SaLuSa ThroughFaith And Hope
Traducere: Florika

sursa:  http://galacticchannelings.com/romana/salusa15-10-13.html
Trimiteți un comentariu