Pagini

duminică, 17 noiembrie 2013

La drum cu ingerii - saptamana 17 - 24 noiembrie                      Saptamana aceasta ingerii ne indeamna sa ne eliberam de teama pentru a putea pasi inainte pe propriul drum.
                          Teama se manifesta pe diverse planuri si in diferite aspecte ale fiintei si vietii noastre blocandu-ne potentialul cu care am fost inzestrati. Atunci cand ne temem, cedam din puterea noastra, ne cream singuri ziduri de care nu putem trece si care ne impiedica sa vedem binecuvantarile pe care fiecare zi ni le ofera.
                       Opriti-va pentru cateva clipe si incercati sa constientizati temerile prezente in vietile voastre, in interiorul vostru. Care sunt temerile care va blocheaza evolutia? Poate teama de a pierde controlul? Teama de a fi parasit de ceilalti? Teama de a fi judecat, daca v-ati dezvalui in fata celorlalti asa cum sunteti cu adevarat? Teama ca, daca v-ati lasa lumina interioara sa straluceasca, ceilalti s-ar departa de voi? 
                       Sunt temeri ascunse adanc in interior, temeri pe care le purtam cu noi din alte vieti, in care am fost blamati, raniti, judecati... si acele temeri au ramas adanc intiparite in noi, blocandu-ne potentialul interior, fortandu-ne sa traim intre limitele create de tiparele negative pe care ni le-am insusit. 
                     Ingerii ne indeamna sa eliberam toate aceste temeri. Sunt alaturi de noi pentru a ne sustine in acest proces care poate fi dureros uneori. Cereti-le ajutorul si incredintati-le temerile voastre, lasati-le sa se dizolve, pentru a fi inclocuite de bucuria libertatii si a iubirii divine.
                         Puteti folosi o meditatie simpla pentru a face acest lucru... Petreceti cateva momente in tacere, linistiti-va mintea si incercati sa identificati temerile care va blocheaza potentialul, apoi scrieti-le pe o foaie de hartie. Cand ati terminat, inchideti ochii si rugati-va ingerii pazitori, pe arhanghelii Mihail si Rafael si entitatile de lumina si iubire pura care pot si doresc sa va ajute sa vina alaturi de voi. Vizualizati / simtiti cum energia lor alba, stralucitoare, va invaluie treptat, creand in jurul vostru o sfera de lumina stralucitoare. In acest spatiu sunteti in siguranta, protejati, sustinuti de energia angelica. Priviti cum de voi se apropie un inger stralucitor, radiind spre voi iubire, armonie... si va intreaba daca sunteti gata sa va eliberati de teama. Cand sunteti pregatiti, afirmati-va dorinta de a elibera orice teama care va blocheaza si oferiti-o ingerului. Priviti acea energie cenusie, intunecata a spaimei cum va paraseste si este dizolvata in lumina alba, stralucitoare, ce radiaza din inima ingerului. Aceasta energie intunecata este treptat inlocuita de lumina alba, stralucitoare. 
                         Multumiti tuturor fiintelor de lumina care v-au fost alaturi.
                     Puteti arde hartia pe care ati scris temerile, imaginandu-va ca, pe masura ce bucata de hartie este mistuita de flacari, spaimele voastre dispar.
                    Exersati aceasta meditatie in saptamana ce urmeaza, cel putin trei zile consecutive si rezultatele nu se vor lasa asteptate. 
Trimiteți un comentariu