Pagini

luni, 25 noiembrie 2013

Mesajul ingerilor - saptamana 25 noiembrie - 5 decembrie

                   Dragilor, dorim sa va vorbim in aceasta saptamana despre iubire, iubirea fata de voi insiva si fata de tot ceea ce va inconjoara. De multe ori aveti senzatia ca va iubiti pe voi insiva...si totusi, oare este asa? De cate ori acceptati sa fiti in pozitia de victima, de cate ori cedati din puterea voastra personala, voi va refuzati iubirea. Ati acumulat atat de multe temeri, ati permis pentru atat de multa vreme sa traiti in teama... teama ca veti fi respinsi, teama ca eti ramane singuri... teama ca daca va veti permite sa fiti voi insiva ceilalti va vor ocoli... Priviti in inimile voastre, ascultati ce au inimile voastre de spus, lasati-le sa-si spuna povestile, lasati-le sa iubeasca si sa primeasca iubirea de care au nevoie.
                   De cate ori lasati teama sa va cuprinda voi va refuzati iubirea. Opriti-va un moment si intrebati-va daca temerile voastre sunt reale, daca vin din interiorul vostru sau sunt vibratiile joase al celor din jur, daca nu cumva ati fost contaminati de stirile alarmante care vin spre voi din toate partile... Stati in liniste si ascultati... veti observa cum linistea va lua locul gandurilor care va tulbura. Intrebati-va cat din ceea ce va tulbura este real si cat este valul iluziei care va inconjoara si aveti incredere.
                 Atunci cand traiti in iubire, atunci cand recunoasteti si respectati iubirea din voi, puteti privi dincolo de iluzie. In iubire deveniti puternici, va puteti vindeca si ii puteti vindeca pe cei din jurul vostru,pentru ca iubirea este esenta voastra, este lumina din care ati fost creati.
              Saptamana aceasta faceti ordine in emotiile voastre. Priviti-va temerile si dati-va permisiunea de a le vindeca invaluindu-le in iubire. Invitati iubirea in vietile voastre, alegeti constient sa traiti in energia iubirii. Noi va vom sprijini in fiecare clipa.
                    Chemati-ne de fiecare data cand teama isi face simtita prezenta, ramaneti in energia noastra si traiti constient. Urmariti-va reactiile, gandurile... si lasati-le sa infloreasca doar pe cele care va fac inima sa cante. Veti spune ca nu este usor... ca traiti intr-o lume plina de haos, ca aveti atat de multe lucruri de facut... Si totusi, incercati... pentru cateva minute, pentru o ora... alegeti sa traiti in iubire. Veti vedea ca pacea se va asterne in vietile voastre si curand, magia armoniei va va purta spre un alt mod de a fi. 
                    Lasati-va inimile sa radieze pretutindeni in jur iubirea si veti crea o noua lume... lumea pe care o visati de atat de mult timp!
Trimiteți un comentariu