Pagini

duminică, 24 noiembrie 2013

Mesajul Unicornilor - 24 noiembrie


Dragilor, venim alaturi de voi pentru a va sustine in calatoria pe care ati inceput-o cu atat de mult timp in urma. Stim ca mai aveti inca mult de lucru cu voi insiva, ca mai aveti inca rani adanci care trebuie vindecate.
In aceste timpuri atat de speciale pentru voi toti venim pentru a va asigura ca va suntem alaturi. Chemati-ne atunci cand aveti nevoie de mai multa pace in vietile voastre, cand simtiti ca aveti nevoie de vindecare.
Poate ca nu sunteti obisnuiti sa lucrati cu noi... ori poate vi se pare ciudat sa ne vorbiti pentru ca nu venim sub o forma umana... nu-i nimic, este de ajuns sa va deschideti inimile si sa lasati energia sa curga pentru a ne simti. Treptat veti intelege ca sunt multe fiinte in Univers pe care le puteti chema si care va vor oferi sprijinul lor, desi nu arata la fel ca voi.
Puteti face un mic exercitiu de vizualizare care va va ajuta sa va conectati la energia noastra: relaxati-va urmarind ritmul respiratiei si vizualizati-va intr-o poiana scaldata in razele soarelui, inconjurata de copaci batrani, cu ramurile fosnind usor in adierea vantului racoros. Lasati-va leganati de adierea vantului, de ciripitul pasarilor... cu fiecare inspiratie absorbiti lumina diafana a razelor de soare si lasati-le sa va curete, sa dizolve toate temerile, toate blocajele din campurile voastre. Si cand va simtiti pregatiti, chemati-ne. Veti simti imediat energia noastra.... poate vi se va parea diferita de ceea ce ati experimentat pana acum pentru ca ne veti simti in centrul inimii, ca o tresaltare de bucurie... si intr-adevar este o bucurie sa putem lucra din nou impreuna.
Nu uitati ca nu sunteti singuri niciodata... si fiti Lumina!
Trimiteți un comentariu