Pagini

miercuri, 27 noiembrie 2013

SaLuSa - 12. 11. 2013


 Simtiti schimbãrile intense în corpurile voastre, dragii mei ? Ele sunt complectate în aceste zile, si atunci cînd corpul vostru absoarbe si se adapteazã la frecventele inalte care vã sunt trimise în acest moment, constiinta voastrã va fi liberã sã experimenteze realitatea aleasã, fãrã a suprasolicita corpul vostru, deoarece aveti nevoie de el pentru a processa toate experientele, si sã le împãrtãsiti cu altii. Multi dintre voi au vizitat deja si experimentat realitatea lor mai înaltã, în corpurile astrale, si îsi amintesc doar cîteva momente fericite în ea. Aceste vizite au fost de asemenea pregãtiri pentru momentul vostru final al procesului de Ascensiune, în realitatea mai înaltã. Vã veti aminti fiecare detaliu si fiecare sentiment al experientelor voastre în realitatea mai înaltã, si vã veti face si mai puternici decît sunteti acum. Fluxul de timp si semnificatia acestuia se va schimba definitiv, si veti fi complect constienti de conexiunile voastre în realitatea mai înaltã a existentei. Fiecare abilitate se va îmbunãtãti cu aceasta, si veti fi pur si simplu prezenti în Acum, prin ambele realitãti. Corpul vostru va functiona ca un puternic instrument de Luminã, care va primi frecvente pure mai înalte, si le va transforma în acelea pe care toti ceilalti le vor putea absorbi cu usurintã. Frecventa se va intensifica, pînã cînd voi toti, cei care ati ales sã ascensionati, veti fi capabili sã faceti acest lucru.

O datã cu schimbarea voastrã, de asemenea vine schimbarea societãtii voastre si modul în care Omenirea a privit pe planeta în care trãieste, si pe alte planete din Sistemul Solar si Galaxie. Propria voastrã cunoastere si cunoasterea care o împãrtãsiti prin voi, vã ajutã sã “deschideti ochii” si sã vedeti adevãrul asupra locului vostru în Univers. Nu subestimati cunoasterea si întelegerea voastrã asupra adevãrului despre Creatie, este simplu, si toti cei care se trezesc în inimile lor, stiu si sunt constienti de ea. Existã mai multe cãi prin care acest adevãr poate fi exprimat, si fiecare dintre voi are propria as versiune a acestei întelegeri, însã principiul de bazã rãmîne mereu neschimbat. Ne gãsim aici pentru a experimenta. Suntem aici pentru a experimenta toate posibilitãtile pe care le-am atras pentru a crea, pentru cã în interiorul fiecãrui suflet, existã dorinta puternicã de cãuta întotdeauna si mai mult. Aceastã dorintã , de asemenea a condus propria voastrã cãutare si crestere în Luminã, si numai cu prezenta voastrã la locul în care vã aflati, ati aprins scînteia în altii pentru dorinta lor de a se schimba în flacãra transmutãrii, care le va permite sã-si îndeplineascã scopul existentei lor în aceastã realitate.

Simtiti din nou toate schimbãrile care au loc, si acceptati-le ca o parte a marii voastre dorinte, de a merge mai departe. Vã ajutãm sã vã aliniati cu frecventele mai înalte, prin formele pe care le folosim pentru asta, si suntem foarte fericiti cã doriti sã le primiti tot timpul, desi acestea uneori vã fac corpurile voastre si mai obosite. Veghem cu grijã si dragoste, asupra tuturor acelora care doresc sã fie conectati cu noi, si sã primeascã energiile noastre direct. De asemenea trimitem colectiv energiile noastre vouã tuturor, asa cum simtim cã momentul acceptãrii noastre generale se apropie foarte repede.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt foarte fericit sã împãrtãsesc energia mea cu voi toti. Acestea sunt momente foarte fericite, si stiu cã multi dintre voi doresc sã-si împãrtãseascã propriile energii cu toti ceilalti. Fãceti-o în mod liber si fãrã griji, cã acestea nu sunt suficient de puternice pentru a ajuta pe altii. Ati crescut în Luminã, si lãsati-o sã curgã cãtre acei care au nevoie de ea, doar cu un singur gînd care ajunge la toti. Gîndurile devin instrumentele voastre puternice, pentru atingerea si îndeplinirea obiectivelor si dorintelor pe care le-ati stabilit pentru voi proprii în acest timp de viatã. Acesta este momentul vietii voastre, si noi vã dorim sã realizati cît de frumos este.

 Canal: MADAD Translator: Florica
Trimiteți un comentariu