Pagini

marți, 31 decembrie 2013

România in 2014: previziuni astrologice

Anul astrologic 2014 propune un start lansat pentru mediul de afaceri. Prima luna a anului este favorabila investitiilor curajoase. Intre 2014, cand planeta Venus are mers retrograd, orice proiect inceput promite redresare financiara. Afirmatia este valabila si pentru cursul de schimb valutar, care incurajeaza intarirea Leului. Avem sanse sa incepem anul cu o moneda nationala din ce in ce mai puternica.

Mai departe, pana in iulie, cursul valutar poate fi influentat de deciile politice sau de riposte din partea mediului de afaceri. Se anunta un an tensionat din punctul de vedere al conflictelor de interese intre Stat si oamenii de afaceri. Apogeul poate fi atins pe retrogradarea planetei Marte, intre 2 martie si 19 mai. Varful crizei “diplomatice” a relatiilor dintre investitori si Stat sau dintre Stat si populatie pare a fi chiar in preajma Pastelui, care pica pe 20 aprilie. Chiar atunci se formeaza o cruce cosmica pe semne cardinale: Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta, Pluo in Capricorn.

Atunci ne putem astepta la izbucnirea unor nemultumiri sau chiar amenintari din partea invesitorilor si a populatiei, situatia conflictuala riscand sa traga si Leul in jos. Retrogradarea planetei Marte se suprapune peste carreul dintre Uranus si Pluto, activ intre 12 martie si 24 mai. Acest careu este un aspect foare tensionat pe care cele doua planete il repeta de 5 ori, intre 2012 si 2015. In aprilie 2014, asistam la cea de-a patra intalnire dintre cele doua planete grele, sub a caror influenta ne-a lovit al doilea val de criza financiara. Este lesne de dedus si raspunsul la intrebarea “Se termina criza anul acesta?”, din moment ce si in 2015 aspectul tensionat de reface… Traim mai bine economic in 2014, dar asta nu inseamna ca vom atinge vreun apogeu. A doua jumatate a anului da semne de stabilizare monetara, economica si financiara.

Pana pe 4 martie 2014 asistam la o campanie de curatare de pe piata a unor produse sau servicii supraevaluate. Cinstea sta la baza prosperitatii. Pana in 2014 pot sa dispara de pe piata acei investitori care urmaresc profitul cu orice pret, fara sa ofere valoare la schimb. Procesul va fi de selectie natuala. De exemplu, toti cei care doresc sa se imbogateasca din turism prin servicii suprataxate risca sa dispara de pe harta. Turismul este, probabil, domeniul cel mai supus acestei etape de curatare. Cine vrea sa se imbolgateasca peste noapte, oferind putin si cerand mult, nu prea are sanse. Vorbim aici despre lacomie! Pana pe 4 martie traim o etapa de vindecare generala de lacomie! Cine baga mana mai mult decat e cazul, risca sa fie demascat si sa intre in atentia justitiei. Orice afacere prin care este pagubit Statul poate sa ajunga in centrul atentiei publice.

Speculantii si profitorii platesc scump in 2014!
sursa:  http://valeriupanoiu.blogspot.ro/
Trimiteți un comentariu