Pagini

miercuri, 8 ianuarie 2014

Triunghiurile Schimbarii pentru anul 2014 I

sursa imagine:http://www.trianglesoflight.org

              Odata cu inceputul unui an, incepem o noua calatorie spre noi insine, deschidem porti de cunoastere si lumina care ne duc mai departe pe marile interioare pentru a ne regasi, pentru a creste in Lumina si Iubire. Va propun un popas in Triunghiurile Schimbarii pentru a accesa cunoasterea interioara pe care o purtam, adesea fara a ne da seama, si care se asteapta descoperita si urmata in dansul etern al vietii.
Indrumarile, exercitiile si etalarea au la baza setul de carti-oracol creat de maestrul Camelia Radu.

                Ianuarie: HOTARARE - CURAJ - DETERMINARE
             Prima luna a anului ne invita sa conturam in camerele sufletului scopurile, intentiile pe care dorim sa le manifestam in aceasta etapa a calatoriei noastre si ne aminteste ca, pentru a pasi in oceanul de potential al viitorului avem nevoie de Hotarare, Curaj si Determinare. 
Pasiti in templul vostru interior si aduceti cu voi acest triunghi, lasati-l sa va invaluie si sa va ofere darurile sale. Lasati intrebarile si raspunsurile sa se impleteasca in regasirea de sine. Ce poveste deapana pentru voi acest triunghi? Sunteti increzatori, pasiti cu curaj pe cararile vietii? Aveti nevoie de noi motivatii pentru a va continua drumul? Va urmati inima cu hotarare, cu determinare... sau ramaneti prinsi in valurile temerilor, fara a incerca macar sa zburati? Rugati-va ghizii sa va indrume pentru a putea accesa darurile acestui triunghi astfel incat sa puteti merge inainte cu bucurie, cu curajul de a trai in Acum miracolul vietii.

                  Februarie: CALM - ECHILIBRU - ELEVARE
              Dupa ce am sorbit din darurile lunii ianuarie, ne odihnim in triunghiul format de Calm - Echilibru - Elevare pentru a ne armoniza si a lasa sa se aseze darurile primite. Ne-am stabilit intentiile iar acum ne retragem departe de haosul lumii pentru a lasa semintele creatiei sa germineze. Intentiile noastre, schimbarile pe care dorim sa le manifestam au nevoie de lumina, iubire si rabdare. Sorbiti darurile oferite de acest triunghi, lasati-le sa se limpezeasca in taina sufletului. 
Pe parcursul zilelor incercati sa pastrati starea de calm interior. Faceti exercitii de respiratie si oferiti-va momente de tacere in care sa experimentati starea de a fi in Acum. 

                  Martie: COMPASIUNE - IUBIRE - INALTARE
               Prima luna de primavara ne invita in triunghiul descris de Compasiune, Iubire si Inaltare pentru a ne purta mai departe pe propriul drum. Pasiti in fiecare dintre aceste trei sfere de sens si lasati-le sa-si depene povestile, darurile, cunoasterea. Luati-va un ragaz din zbaterea cotidiana pentru a privi spre voi insiva cu iubire si compasiune. Poate ca valurile vietii v-au purtat mult timp prin ape tulburi, furtunile v-au lasat obositi, tristi, inchisi in spatele mastilor pe care nu mai indrazniti sa le dati jos... E timpul sa va oferiti compasiune si iubire voua insiva, sa va iertati si sa-i iertati pe cei din jur, pe cei de acum si de altadata pentru a va recapata bucuria si libertatea zborului.

                 Aprilie: SINCRONICITATE - SALT - DEVENIRE
                 Vindecati in razele iubirii si ale compasiunii pasim intr-un nou mod de a fi, intr-o lume noua, in care miracolul este bucuria de fiecare clipa. In Noua Energie ne rescriem povestea cu penelul iubirii, atragem catre noi ceea ce cream clipa de clipa prin gandurile, emotiile, dorintele noastre... si daca alegem sa cream prin intelepciunea inimii, fiecare clipa devine o deslusire de sensuri, de amintiri si cunoastere. In intelepciunea inimii intelegem ca suntem prinsi in valsul magic al devenirii... ca cei care am fost, nu mai suntem si ceea ce suntem, devenim... iar realitatea noastra este construita si modelata in Acum de alegerile noastre.
In aceasta luna jucati-va cu vibratiile, adanciti-va in jocul creatiei insotiti de darurile lunilor ce au trecut. Creati in camerele propriului suflet Noul Pamant, asa cum vi-l doriti, asa cum inima voastra stie ca este.

                      Mai: NADEJDE - CREDINTA - IUBIRE
               Luna trecuta ati inceput jocul magic al creatiei constiente si poate ca sunteti putin dezamagiti de intarzierea rezultatelor. Aveti incredere. Una dintre cele mai puternice chei ale manifestarii in Noua Energie este Credinta. Rugati-va ghizii sa va indrume spre cele mai potrivite cai de manifestare a intentiilor care au prins aripi in inimile voastre si hraniti-le cu iubire. Atunci cand creati in interior, dar va lipseste nadejdea ca ceea ce ati creat este prezent in vietile voastre, rezultatele intarzie sa apara. Indoiala macina creatia voastra si o impiedica sa rasara in lume. Pasiti in acest triunghi pentru a deschide darurile oferite de Univers si a va aminti ca visele voastre pot deveni realitate.
Trimiteți un comentariu