Pagini

joi, 9 ianuarie 2014

Triunghiurile Schimbarii pentru anul 2014 II


Iunie: MERIT - DAR - IMPLINIRE
In luna iunie pasiti in templul interior pentru a va intalni cu voi insiva, cei de acum si cei din alte timpuri. In lumina sufletului aduceti-va aminte de harurile, darurile de altadata si activati-le in Acum. Pas cu pas drumul parcurs de-a lungul vietilor, povestile pe care le-ati tesut in taina sufletului se deschid. Intrebati-va in spatiul sacru al inimii ce merite, daruri purtati cu voi, cum le puteti impartasi in Unime cu cei din jurul vostru si permiteti-va sa straluciti in lumina.

Iulie: PREOT - LIDER - INTELEPT
Iulie va invita in templul interior pentru a sluji Lumina, pentru a fi liderii Noului Pamant prin intelepciunea inimii. Sunteti Preoti ai Noului Pamant, purtati in voi cheile cunoasterii. In lumina darurilor recunoscute si activate in iunie, ascultati glasul inimii pentru a pasi inainte pe drumul vostru, recunoscand si onorand in voi insiva miracolul vietii. Primiti initierile Luminii in spatiul sacru al inimii si lasati-le sa-si daruiasca roadele intregii lumi.

August: TINERETE - FRUMUSETE - CREATIVITATE
Dedicati aceasta luna vindecarii sufletului. Sufletul vostru este vesnic tanar, plin de iubire pentru tot si  toate, gata sa porneasca in noi si noi aventuri. Permiteti ca frumusetea si tineretea sufletului vostru sa straluceasca. Darul sau pentru voi va fi jocul creativitatii... in tainele sufletului veti descoperi cel mai bun mod de a crea, in lumina, viata plina de pace si armonie pe care o doriti.

Septembrie: RECUNOASTERE DE SINE - SFERA CARE SUNTEM - OMUL INDUMNEZEIT
Oferiti aceasta luna calatoriilor interioare, lasati-va purtati printre povestea de acum si cele care au fost, recunoscandu-va pe voi insiva in rolurile jucate de nenumarate ori. Priviti-va pe voi insiva ca Sfera care sunteti, intregi, frumosi, dincolo de rolurile asumate de-a lungul vietilor. Pasiti spre Divinitate onorand sfera care sunteti pentru a va contopi in Unime cu tot ceea ce este.

Octombrie: IUBIRE - CREDINTA - ARMONIE
Din sfera care sunteti raspanditi in jurul vostru iubirea, credinta si armonia. Ramaneti centrati in lumina si permiteti darurilor voastre sa radieze in intregul Univers. Traind in iubire si credinta creati deja in reteaua Noului Pamant fiind pionierii unei lumi in care armonia universala infloreste in plinatatea sa.

Noiembrie: RECUNOSTINTA - DARURI - IMPLINIRE
Penultima luna a anului va invita la contemplarea drumului parcurs pana acum. Priviti cu recunostinta spre darurile lunilor ce au trecut. In lumina recunostintei si a darului viata capata sens, bucurie si culoare. Aflati pe propria cale, centrati in Acum, radiind sens si bucurie, va simtiti impliniti, intregi, sferele care sunteti in Unime.

Decembrie: BUCURIE - ARMONIE - INTELEGERE
In decembrie pasiti pe frecventele bucuriei. Culegeti darurile intelegerii, roadele semintelor care au fost plantate in suflet la inceput de an, au germinat in primavara, au crescut scaldate in apele intelegerii peste vara iar acum va ofera noi povesti, taine, despletiri de sens.
Trimiteți un comentariu