Pagini

luni, 28 aprilie 2014

TEHNICA CONEXIUNII BANILOR

Mesaj Abundantia


Dragii mei, eu sunt Abundantia şi prin acest channeling am să vă transmit un articol despre bani. Observ cum tot mai mulţi fug în goana după bani. Nu mai văd nimic altceva, nu mai fac nimic altceva decât să îşi dorească bani. Acest mod de viaţă nu duce la iubire. Acest mod de viaţă vine de la EGO. Aceea parte din voi care doreşte să aibă tot mai mult, inclusiv mai mulţi ca alţii şi uneori nu se folosesc de ei.
Banii sunt energie. Este bine să fiţi conectaţi cu ei pentru ca ei să vină la voi. Eu am să vă dau o tehnică de conexiune a banilor pe care să o faceţi zi de zi. Dar prima oară să vă explic ce înseamnă de fapt banii. Banii nu înseamnă nimic. Nu sunt ceva indispensabil. Acum în lumea voastră, aveţi nevoie de ei pentru că societatea vă dictează astfel. Dar se poate trăi foarte bine şi fără bani. Ştiţi cum? Prin iubire.
Începeţi să vă iubiţi viaţa şi sinele vostru exact aşa cum este în acest moment. Chiar dacă nu aveţi bani să trăiţi cum vă doriţi, iubiţi această viaţă. Iubirea va amplifica şi mai mult frecvenţa voastră. Odată ce sunteţi pe o frecvenţă înaltă a iubirii veţi primi totul din abundenţă.
Priviţi natura. Ea nu se plânge niciodată şi totuşi este abundentă. Iarba creşte, animalele mereu găsesc surse de hrană, copacii înfloresc. Toate aceste lucruri înseamnă abundenţă. Aşa este şi omul. Toate resursele de care aveţi nevoie se află în interior. De acolo puteţi să aduceţi bani, fericire, iubire, abundenţă şi să le manifestaţi în exterior.
Interiorul vostru este plin de frumuseţe, iubire, abundenţă, cunoaştere. Acolo aveţi depozitat toate amintirile, experienţele şi tot ce aţi fost şi veţi fi. Acolo este adevărata viaţă. În primul rând, începeţi să staţi cu voi în linişte. Întrebaţi-vă mereu inima: de ce îmi doresc bani? Fiţi foarte atenţi la ce răspunsuri primiţi. Primul gând este cel adevărat. Vă doriţi bani pentru a trăi o viaţă în lux? Pentru a avea mai mult ca altul? Pentru a supravieţui? Pentru a vă plăti datoriile? Aceste lucruri vin de la EGO. Însă dacă vă vin gânduri de genul: Vă doriţi bani pentru a ajuta omenirea, vă doriţi bani pentru a crea ceva în lume, vă doriţi bani pentru cunoaşterea voastră spirituală, aceste gânduri vin de la inimă. Dar inima ştie că totul exista din abundenţă fără a vă mai stresa.
Încercaţi timp de o săptămână să nu vă mai gândiţi la bani deloc. Imaginaţi-vă că deja îi aveţi şi lăsaţi totul pe seama Universului. Puneţi-vă o intenţie, de exemplu: săptămâna aceasta îmi plătesc toate facturile şi apoi vedeţi-vă de treabă fără a vă mai gândi la acest lucru. Veţi vedea că în scurt timp va apărea în viaţa voastră o oportunitate de a avea bani suficienţi cât să vă plătiţi facturile.
Atâta timp cât vă gândiţi la bani cu dragoste şi dăruire veţi avea din belşug. Asta înseamnă să vă gândiţi cu bucurie la toţi oamenii care au bani şi să nu îi judecaţi. Judecata atrage după sine gânduri negative şi rezistenţă. Indiferent dacă ştiţi despre oamenii cu bani că au câştigat bani prin mijloace necinstite sau că au noroc în viaţă, uraţi-le din toată inima să fie tot mai abundenţi. Fiţi conştienţi că aceasta urare a inimii voastre vă va duce înspre abundenţă. Gândul pozitiv atrage un alt gând pozitiv şi tot aşa.
Tehnica pe care doresc să o dau astăzi este despre conexiunea banilor. Pentru a avea acces la bani este necesar să fiţi conectaţi cu ei. Această tehnică funcţionează de minune indiferent cine o practică şi cât. În primul rând clarificaţi-vă ceea ce vă doriţi. Suma de bani, obiecte etc.
“Staţi relaxaţi în interiorul vostru. Priviţi în aceea lume minunată, extraordinară şi fantastică pe care o hrăniţi cu energie mereu în interior. Aceea lume este lumea voastră interioară. Aceea trebuie să o hrăniţi acum cu imagini, gânduri şi cuvinte pozitive. În mintea voastră vizualizaţi suma de bani sau lucrurile pe care le doriţi. Simţiţi cum vă conectaţi cu ele. Simţiţi conexiunea cu banii sau obiectele dorite emanând energie de iubire către ele. Vizualizaţi cum din chakra inimii voastre merge o rază de iubire şi cuprinde toată suma de bani sau obiectul preferat. După ce v-aţi conectat cu banii sau obiectul preferat vorbiţi cu ei. Începeţi să le spuneţi adevăratul motiv pentru care să apară în viaţa voastră. Vorbiţi cu ei frumos şi mulţumiţi-le pentru că deja există în viaţa voastră, pentru că aşa simţiţi acum. Spuneţi-le clar toate motivele pentru care să se materializeze în viaţa voastră şi fiţi conştienţi că ele deja există odată ce le-aţi putut vedea cu ochii minţii şi v-aţi conectat cu ele. Vorbiţi cu ele cât timp vă doriţi. După ce aţi vorbit, transmiteţi-le iubire din tot sufletul vostru şi doriţi-le să apară tuturor oamenilor care le doresc. Presăraţi peste ele cu iubire, lumină, fericire şi mulţumiţi-le pentru apariţia lor în viaţa voastră. Încheiaţi vizualizarea cu sentimentul de împlinire şi fericire.”
Este foarte important să atingeţi toate aceste puncte ale vizualizării: gând, cuvânt, imagine. De asemenea este important să binecuvântaţi toate persoanele care au aceste lucruri sau aceşti bani dar şi acele persoane care le doresc. Energia acestor obiecte sau bani să se împrăştie prin tot universul. Aşa sunteţi conectaţi la omenire şi cu timpul veţi avea multe gânduri bune asupra oamenilor care au venit la fel ca voi pe această planetă.
Gândurile de ură, invidie, judecată nu vă ajută deloc să primiţi ceea ce vă doriţi. Tot ce doriţi la altcineva se revarsă asupra voastră tocmai pentru că nu există separare. Atunci când conştientizaţi că nu sunteţi separat de nimeni şi nimic atunci veţi gândi cu multă bucurie la persoanele care au ce vă doriţi şi voi, pentru că asta înseamnă că şi voi aveţi.
Această tehnică minunată pe care v-am dat-o este bine să fie făcută de fiecare dată când simţiţi emoţii negative asupra unei situaţii. Când nu aveţi bani pentru facturi de exemplu, sau pentru o călătorie, pentru un obiect foarte mult dorit sau pentru proiectele voastre. Însă prima oară este indicat să ştiţi toate motivele inimii voastre despre banii necesari sau lucrurile dorite. Înainte de a face exerciţiul, întrebaţi-vă: “de ce îmi doresc aceşti bani?“Răspunsurile care vor veni vă va ajuta să vă clarificaţi mintea, să ştiţi cine doreşte inima sau ego-ul. De asemenea dacă nu vă descurcaţi sau aveţi întrebări mă puteţi contacta prin meditaţie. Spuneţi doar atât:
Abundantia, am nevoie de ajutorul tău. Mulţumesc” Şi eu am să fiu lângă voi şi am să vă ajut în tot ce vă doriţi.
Vă iubesc şi vă doresc ca toată abundența să se reverse peste voi, iubirea să vă călăuzească şi lumina să vă înconjoare inima şi corpul. O zi binecuvântată!
sursa: http://mesajeceleste.blogspot.ro/2014/04/mesaj-abundantia-tehnica-conexiunii-banilor.html
Trimiteți un comentariu