Pagini

marți, 13 mai 2014

Asumarea adevarului personalMesajul Ingerilor la Luna Plina 14 mai 2014

              Inca de la inceputul anului schimbarile au cuprins, constient sau nu, viata fiecarei persoane, purtandu-ne in directii la care, poate, nu ne-am fi gandit niciodata inainte. Luna Plina din mai, ca de altfel intreaga perioada pana spre Solstitiul de vara ne invita sa privim adanc in interior si sa eliberam emotiile, gandurile, proiectiile mentale care ne impiedica sa pasim inainte. Este un timp al asumarii adevarului interior, al constientizarilor si al deciziilor venite din inima. Daca pana acum ne-am putut pacali singuri ca disconfortul interior resimtit este o iluzie, ca putem purta aceleasi masti ca si pana acum si este de ajuns sa ne lasam prinsi in treburile cotidiene pentru a uita de noi... a venit timpul sa ne oprim si sa ne intrebam ce dorim cu adevarat. Merita sa ramanem ancorati in vechile tipare care au devenit inconfortabile si ne rapesc energia? Merita o masca sa fie pastrata cu pretul sfasierii interioare? Ce nu mai functioneaza in vietile voastre? Ce ati dori sa schimbati si nu ati avut curajul sa o faceti pana acum? Ce ati fi dorit sa spuneti si nu ati putut pentru ca ati fi iesit din tiparele pe care vi le-ati impus? 
                In urmatoarele zile suntem invitati sa ne intrebam cine suntem cu adevarat? Ce dorim sa cream in vietile noastre? Ce valori dorim sa cultivam prin modul nostru de a fi si de a ne raporta la viata? Suntem sustinuti energetic pentru a ne depasi limitele intre care ne-am miscat pana acum pentru a pasi dincolo de noi, spre noi insine.
               Mesajul acestei luni pline - ASUMAREA ADEVARULUI INTERIOR -  ne vorbeste despre curaj, determinare, acceptare, iubire de sine. Este o vreme a lepadarii de masca, a eliberarii de iluzie, de iluzia ca vom putea fi fericiti, impliniti, jucand roluri lipsite de continut. Pentru a-ti asuma adevarul interior este necesar, intai, sa constientizezi care este acesta, sa descoperi cine esti, care este rostul existentei tale si sa te accepti, sa accepti lumina din tine, sa accepti darul vietii invatand sa traiesti acum si aici. Este nevoie de curaj pentru a face acest lucru, de curajul de a renunta la judecati, limite, temeri pentru a face saltul de la ceea ce crezi ca esti prin prisma a ceea ce ai fost programat de-a lungul timpului sa crezi la starea de a fi. Asa vei descoperi ca dincolo de tine esti tu, acel tu etern, esenta de iubire si lumina pe care te-ai temut sa o vezi pana acum. In momentul in care iti asumi constient lumina din tine si alegi sa fii acea lumina, fara a o mai ascunde, descoperi ca indiferent ce greseli, temeri, judecati, suferinte pastrezi in tine, de acum si de altadata, pot fi eliberate cu usurinta, drumul parcurs pana acum devine limpede, o insiruire de evenimente perfecte prin faptul ca te-au ajutat sa ajungi la momentul intalnirii cu tine insuti. Si fiecare lacrima, suspin, bucurie, fiecare om inalnit, fiecare despartire si intalnire capata sens, continut si devin parte a dansului tau cu Universul.
Chemati-l, in aceasta luna, daca nu o faceti deja, pe Arhanghelul Rafael, pentru a va ajuta sa vedeti cu claritate care sunt acele domenii ale vietii unde aveti nevoie de vindecare pentru a pasi in adevarul ascuns in propria inima si a-l manifesta in toate aspectele fiintei si ale vietii voastre.
O afirmatie potrivita pentru aceasta perioada este: Eu sunt dintotdeauna manifestarea adevarului meu interior!

Trimiteți un comentariu