Pagini

miercuri, 7 mai 2014

Iti multumesc pentru ca te iubesc


Multumesc pentru ca te iubesc!

Iti multumesc pentru ca te iubesc     
Interesantă afirmație:Cum să mulțumești cuiva pentru că-l iubești? Da, sunt foarte multe motive pentru care poți să-i mulțumești cuiva pentru că-l poți iubi. Am să vă redau în acest articol câteva motive pe care le-am conștientizat de curând într-o discuție cu mezinul meu.
Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță
     De obicei, când spui cuiva „te iubesc”, imediat aștepți să-ți răspundă și celălalt cu aceleași vorbe. De multe ori se întâmplă ca celălalt să răspundă ca un reflex, din cauza rutinei, obișnuinței și el, de fapt, să nu fie în prezent, să nu fie acolo cu mintea. Există situații când și celălalt simte să răspundă, dar sunt și cazuri când celălalt nu răspunde la semnal, și de aici încep discuțiile și conflictele de genul: deci nu mă iubești; de ce nu-mi spui și tu la fel; iubești pe altcineva; nu mai sunt bun(ă) pentru tine; etc.
Atunci când celălalt nu-ți spune aceleași cuvinte, din varii motive – fie e atent la altceva, fie are altceva de făcut în acel moment, fie are un alt fel de a fi – iar tu aștepți, înseamnă că părerea ta despre tine este că nu ești demn de iubire, ești un nimeni și nu valorezi nimic.
Aștepți toate astea din exteriorul tău atunci când tu nu te iubești. Astfel dacă cineva îți spune “te iubesc” zici în sinea ta: deci sunt și eu bun de ceva, mă acceptă cineva, mă apreciază cineva, mă respectă cineva etc.
Iubiți-vă pe voi și, fie că îți mărturisește cineva iubirea prin cuvinte, prin fapte sau prin manifestare, fie că nu-ți mărturisește iubirea, dar simți că te iubește, tu te iubești pe tine, te apreciezi pe tine, te respecți pe tine, asta este cel mai important în călătoria ta în pace în această dimensiune. Aceasta se traduce prin IUBIREA DE SINE.
Acum ne întoarcem la întrebarea: De ce iubim Oamenii? Răspunsurile unui copil de 8,6 ani au fost:
  1. “Pentru că oamenii îți țin de cald”.
Ce-o fi însemnând că „îți țin de cald”? Iubirea este caldă deoarece tu când iubești te încălzești. Din punct de vedere spiritual ți se ridică energia în sigiliile superioare și apare încălzirea corpului. De asemenea, când cei doi se iubesc, se îmbrățișează foarte des și acea îmbrățișare, adică atingerea corpurilor fizice, creează căldură și apare încălzirea, care dă o stare de bine, de confort, de siguranță etc.
2. „Pentru că te ajută pe tine, când nu poți sau nu știi ceva, și ei știu mai bine.”
Interesant răspuns. Dacă tu nu știi ceva, cel mai ușor și mai repede îl întrebi pe cel pe care îl iubești sau simți că te iubește. Deoarece este cel mai aproape și disponibil în realitatea ta.
Un om care te iubește, când îi ceri să te susțină în ceva ce nu știi dar vrei să înveți și vrei să creezi, de fiecare dată te va îndruma cum știe el mai bine. Noi ne atragem în iubire pe frecvență specifică și dacă cineva a venit în realitatea ta, a apărut pentru că l-ai atras să vă susțineți spre creșterea și dezvoltarea pe trepte superioare de evoluție. Asta nu înseamnă că ne vom dezvolta la fel sau pe aceleași direcții? Fiecare se va dezvolta în funcție de experiențele cu care are mai multă consonanță sau rezonanță; pe direcțiile unde are de experimentat și creat ceva nou, în funcție de nivelul său de evoluție în experimentare. De aceea atragem în realitatea noastră oamenii potriviți pentru a ne susține în salturile cuantice pe care le avem de făcut și de aceea îi iubim.
Realizăm aceste salturi cuantice pe o nouă treaptă de evoluție cu ajutorul luminii – pe care o au oamenii pe care-i iubim și care ne iubesc –  din hologramele care sunt create și luminate de o anumită experiență deja depășită de acea persoană. Când depășești o lecție sau activezi o caracteristică divină din Sine, acea experiență se înscrie în câmpurile tale ca o hologramă, activată prin lumină. Lumina aceea este dată de trăire, simțire și manifestare.  O hologramă din câmpuri odată activă devine adevăr pentru tine. Un adevăr cu care te vei susține în călătoria ta în experimentare și vei susține și pe cei cu care vei intra în relații de iubire.
3.  „Pentru că atunci când iubești, devii bucuros în inimă.”
Am întrebat: cum adică devii bucuros în inimă? Adică în inima ta, în pieptul tău se extinde o fericire, este ceva care te mângâie prin piept. Nu m-am gândit niciodată la o astfel de explicație. Cât de simplă și de logică este. Din punct de vedere cuantic și spiritual așa se întâmplă. Urcă energia în sigiliul patru sau în Anahata, adică în zona pieptului și, în acel salt al energiei, simți o mângâiere, o relaxare, o iubire pe care o poți extinde către toți și toate. Când energia a ajuns în zona pieptului tu de fapt te conectezi la fluxul de iubire divină. Este canalul energetic prin care toți suntem conectați din iubire și pentru iubire.  Am venit în acest plan pentru a ne iubi și cu ajutorul acestei stări să ne susținem unii pe alții pentru a face salturile cuantice spre starea lui EU SUNT.
Eu zic că, după aceste explicații, avem motive să le mulțumim celor pe care i-am atras în realitatea noastră în relații de iubire de diferite tipuri (cuplu, copii, părinți, rude,colegi etc.) pentru că îi iubim.
Cu drag, din iubire și cunoaștere pentru cunoaștere și iubire!
sursa: http://www.holisterapi.ro/iti-multumesc-pentru-ca-te-iubesc.html                                              
Trimiteți un comentariu