Pagini

miercuri, 28 mai 2014

Luna Noua in Gemeni - 28 Mai 2014
In aceasta seara se formeaza Luna Noua in Gemeni (la ora 21:39, ora Romaniei). Neptun are un cuvant important de spus in aceasta perioada, avand grija sa ne reaminteasca ca oamenii si situatiile ne pot induce in eroare. E o perioada plina de iluzii (Neptun este un caleidoscop de iluzii frumoase), asa ca e ideal sa ne aducem aminte ca de obicei faptele vorbesc mai bine decat o fac cuvintele. Vezi ce vrei sa vezi, auzi doar ce vrei sa auzi... in loc sa imbratisezi adevarul.

Neptun este faimos si pentru marile dezamagiri pe care le provoaca in dragoste, asa ca cea mai buna strategie in aceasta perioada este sa stam cat mai treji si mai prezenti. Cand te uiti la o persoana, ai grija sa o vezi asa cum este ea si nu cum iti doresti tu de fapt sa fie (se aplica si pentru situatii). Nu te lasa pacalit de promisiuni, ghideaza-te dupa fapte.

Este un moment de revenire la vibratia noastra naturala, un moment in care acceptam doar adevarul nostru. Aceasta perioada este ca o renastere, iar Creatorul isi doreste sa ne vindece si sa ne ofere puterea personala inapoi.

Ce ai face daca nu ai avea pic de frica?

E timpul sa fim ghidati de inima si de credintele noastre. Cand ne aliniem cu dorintele inimii, suntem pe cea mai buna carare si putem crea viata pe care ne-o dorim cu adevarat.

Mesajul acestei perioade este sa invatam sa ascultam (atat ce este spus, cat si ce nu este spus) si sa comunicam, sa ne ascultam intuitia pentru ca ea nu da gres niciodata. Poate ca mintea vede si aude ce isi doreste ea, insa inima aude si spune doar adevarul.

Poate ca ultimele luni au fost pline de provocari pentru multi dintre noi, poate ca am avut parte de o trezire mai brutala, insa lucrurile incep sa se aseze si intrebarea este: Ce iti doresti sa faci mai departe? Indicat este sa ne infruntam fricile si sa ne miscam incet si intuitiv.

Aceasta perioada este una care poate vindeca niste lectii karmice foarte vechi, ce au stat adanc inradacinate in noi pana acum, insa pentru a le lasa sa plece e nevoie de munca si din partea noastra. Multe dintre aceste lectii karmice sunt legate de relatii, sunt grele, dar necesare si vindecarea lor poate aduce o crestere spirituala majora.

Se poate ca aceasta Luna Noua in Gemeni sa ne gaseasca putin dezorientati si confuzi, insa daca analizam doar cu mintea s-ar putea sa nu gasim un raspuns. Ofera-ti zilnic timp pentru meditatie si stai de vorba cu inima ta, ea o sa-ti spuna exact ce trebuie sa faci.

Surse: Divine Harmony, Dipali Desai, Simone Butler, Kelley Rosano
Traducere: Elena Ivan

sursa: http://www.astrocafe.ro/articole/articole-24/articol-luna_noua_in_gemeni_28_mai_2014-4343
Trimiteți un comentariu