Pagini

miercuri, 29 octombrie 2014

Cauzele spirituale ale bolilor III - afirmatii pentru vindecare

          


                    Acest articol si cele urmatoare trateaza boala ca manifestare a unor programe aflate la diferite nivele  ale fiintei ( fizic, emotional, mental, spiritual). Afirmatiile pozitive pot fi un punct de pornire in calatoria spre vindecare, dar si o invitatie la auto-cunoastere. Adesea traim pe pilot automat, purtati prin viata de convingeri dobandite in copilarie, in scoala, in alte intrupari, convingeri care nu ne sunt in totalitate benefice, ori care ne blocheaza evolutia, ne impiedica sa ne descoperim si sa folosim potentialul fiintei in mod optim. Utilizand afirmatiile de vindecare reusim treptat sa dizolvam limitarile create de aceste programe si le inlocuim cu altele noi, benefice, care sa ne sustina pentru a dobandi o stare generala de bine, de implinire, in toate aspectele vietii.
                     Functioneaza totdeauna? Functioneaza daca sunt folosite cu consecventa, saptamani, luni in sir, nu sunt chei magice de manifestare instantanee a dorintelor. Daca 40 de ani v-ati privat de iubirea de sine, ati hranit o stare de victima, etc., nu va puteti astepta ca totul sa se schimbe in doua zile. Afirmatiile rostite mental au nevoie de timp pentru a fi interiorizate, pentru a patrunde la nivel emotional si a fi, mai apoi, manifestate la nivel fizic. Roma nu a fost construita intr-o zi, nu-i asa? Nici fiinta umana nu se poate transforma peste noapte, cu rare exceptii. Avem fiecaare un grad de rezistanta la schimbare, lucru care se va manifesta pe parcursul calatoriei de vindecare, pe masura ce vom inainta spre straturile profunde ale fiintei si vom explora convingerile aflate la nivelul sufletului, traumele, temerile ramase la acest nivel. Rezultatele vor aparea in timp si pot fi accelerate prin combinarea afirmatiilor cu terapiile energetice la care aveti acces sau pe care le preferati.

 Acnee 
Cauze - neacceptarea propriei persoane, neiubire de sine
Afirmatii - Ma iubesc si ma accept total si profund, asa cum sunt. Eu sunt, dintotdeauna, acceptare de sine.

Artrita
Cauze - neiubire, rigiditate in gandire, criticism
Afirmatii - Eu sunt, dintotdeauna, iubire de sine. Eu sunt manifestarea iubirii divine. Eu sunt dintotdeauna intelegere si compasiune divina.

Astm
Cauze - teama de a-si afirma adevarul interior, blocaje de comunicare, teama de a-si sustine propriile pareri, neincredere in sine, lipsa de stima de sine
Afirmatii - Eu sunt, dintotdeauna, protejat si in siguranta. Eu sunt, dintotdeauna stima si iubire de sine. Am incredere in mine insumi. Stiu cum sa imi exprim adevarul interior cu gratie si usurinta divina. Eu sunt, dintotdeauna, comunicare divina.

Bronsita
Cauze - dorinta de a se izola de un mediu agresiv, insecuritate, nevoie de protectie, dorinta de a avea liniste
Afirmatii - Eu sunt, dintotdeauna, pace si armonie divina. Eu sunt, dintotdeauna, in siguranta.

Cataracta
Cauze - viitor lipsit de bucurie, incapacitatea de a vedea un viitor pozitiv
Afirmatii - Eu sunt, dintotdeauna, bucurie divina. Viata este plina de bucurie. Stiu cum sa ma bucur de viata in fiecare clipa.

Diabet
Cauze - nevoia excesiva de control si dominare, teama de pierderea iubirii, regrete si resentimente legate de iubire, teama de a-si exprima afectivitatea
Afirmatii - Sunt in sigurnata atunci cand imi exprim sentimentele. Imi exprim sentimentele cu gratie si usurinta divina. Stiu cum sa-mi traiesc viata fara teama de a fi parasit. Eu sunt, dintotdeauna, iubire divina.

- va urma - 


Trimiteți un comentariu