Pagini

duminică, 18 ianuarie 2015

2015 – aspecte numerologice – Cununa invingatorului sau cupa cu otrava?

                    Anul 2015 sta sub semnul vibratiei 8 – o energie a materialului, a puterii manifestate, a organizarii si independentei. Este o energie care, folosita corect, poate aduce succesul asteptat, avansarea, recunoasterea meritelor, colaborari profitabile. Dar aceeasi energie isi poate arata partea intunecata, atunci cand este inteleasa gresit, transformandu-se intr-o perioada a tiraniei, opresiei, a individualismului exacerbat in detrimentul colectivitatii.
                   Analizand vibratiile din care se compune dominanta anului observam doua tendinte majore. Sa nu uitam ca, totusi, 8 poarta in sine un sambure de dualitate. Si vom vorbi despre implinire, succes prin invatarea colaborarii, prin folosirea inteligentei emotionale, a diplomatiei si intelegerii dar si despre razvratire, ridicare impotriva regulilor, exacerbarea egoismului, a tendintelor dictatoriale, atat in societate cat si in familie. Din acest punct de vedere avem in fata un an de incercare pentru cuplurile in care echilibrul lipseste.
                  Daca aruncam o privire asupra Tarotului, ne trezim in fata Magicianului, a Marii Preotese, a Judecatii, a Marelui Preot si a Diavolului. Impreuna, ne arata drumurile pe care vibratia anului ni le deschide. Este un an al posibilitatilor, al inceputurilor si al proiectelor favorabile, un an in care daca ne ascultam intuitia, vocea subconstientului, avem incredere in noi insine si actionam cu onestitate putem atinge implinirea, o implinire care sa ne bucure intreaga fiinta. Dar pentru a culege roadele pe care numarul 8 ni le promite cu darnicie trebuie sa dam dovada de diplomatie, empatie, intelegerea nevoilor celorlalti. Succesul vine ascultand vocea inimii, inspiratiile care vin din sferele inalte ale spiritului. Din acest punct de vedere 2015 este un an in care avem de invatat cum sa ne ascultam inima, dorinta sufletului si cum putem materializa aceasta dorinta. Anul 8 ne ofera posibilitatea de a ne manifesta aspiratiile, visele, atata timp cat ramanem credinciosi inspiratiei interioare.
                    Reversul medaliei, acea parte de karma negativa pe care unele persoane o vor simti in viata lor in acest an vine din deconectarea de la adevarul interior. Cel care actioneaza sub imperiul egoismului, al materialismului pur, al puterii de dragul puterii va avea de suferit. Dreptatea divina imparte daruri si lectii dure in functie de cat de mult ne-am armonizat cu sinele interior, cu scanteia divina din noi. Cel care isi neaga lumina interioara afundandu-se in planul material se va trezi spre jumatatea anului in mijlocul confuziei, a haosului generat de neintelegerea evenimentelor care se succed cu repeziciune. Lipsa de onestitate, urmarirea unor scopuri egoiste, incercarile de a manipula, influenta lucruri si oameni in favoarea unor interese ascunse, egoiste vor fi sanctionate rapid. Secretele intunecate ies la iveala, nu mai pot fi tainuite. La fel si actiunile ascunse, obscure. Ultima carte etalata – Diavolul – ne atrage atentia asupra pervertirii intentiei, a tentatiilor de a aluneca in lacomie, sete de putere, egoism – ori tocmai aceste tendinte vor fi aspru sanctionate de energia unui 8 care, in acest an, doreste sa ne arate partea practica a spiritualitatii, modalitatea prin care putem aduce in planul material inspiratia divina, nu in beneficiul pur personal, ci in beneficiul omenirii ca intreg.

                      Ca o concluzie, anul 2015 este anul viselor implinite pentru cei care aleg sa manifeste prin actiune aspiratiile nobile ale sufletului si un an in care cei care aleg sa se dezica, sau au facut-o deja, de inspiratia inimii, vor avea de baut nenumarate cupe cu otrava.
Trimiteți un comentariu