Pagini

marți, 27 ianuarie 2015

Energiile lunii februarie - aspecte numerologice

  .
sursa imagine:http://galleryhip.com/ship-on-a-stormy-sea-painting.html

                   Energiile lunii februarie ne aduc un pas mai aproape de noi insine, insa intr-un mod abrupt, lipsit de diplomatie. Este o luna in care temerile, neimplinirile, ranile ascunse in subconstient par hotarate sa iasa in forta la suprafata pentru a ne arata cine suntem dincolo de masca. Sub infuenta triplei de 2 a carei putere a inceput sa se manifeste inca de pe 20 ianuarie intram intr-o perioada de framantari interioare. Ceva ne nemultumeste, ne irita, ne provoaca si reactionam uneori bizar, vorbim in plus, uitam sa ne tinem gura cand este necesar, facem afirmatii care ranesc, situatiile se inflameaza fara rost... Dar de data aceasta cautarea de vinovati este lipsita de sens. Nu ii vom gasi si daca ni se va parea ca i-am gasit vom intelege mai tarziu ca au fost doar victimele reactiilor noastre de moment. In loc sa reactionam este momentul sa intelegem ca furtuna este in noi si ceea ce vine spre noi acum ne apartine, sunt frustrari, dureri, resentimente care vin la suprafata pentru a fi eliberate. 
                    In februarie putem cadea intr-o sensibilitate extrema. Tot ceea ce ne atinge ne raneste nu pentru ca cineva sau ceva doreste sa ne faca rau, ci pentru ca este timpul sa lasam trecutul sa fie trecut pentru a pasi mai departe vindecati, regenerati. Nota dominanta a anului - vibratia 8 este in aparenta discordanta cu aceasta explozie de emotivitate si totusi, pentru a ne atinge scopurile, pentru a materializa ceea ce ne-am propus, este necesar sa privim adanc in noi si sa observam ce anume ne blocheaza. Acesta este sensul constructiv in care luna februarie, cu toate provocarile ei, trebuie privita. Este un filtru prin care trecem pentru a deveni mai puternici, pentru a ne regasi sau redefini motivatia interioara.
                 Luna plina ce se formeaza in 4 februarie pune accentul pe manifestarile subconstientului. Atentie ce gandim, simtim, cum reactionam in preajma acestei luni pline pentru ca, daca lasam reactiile de moment sa ne copleseasca am putea regreta cateva zile mai tarziu. Echilibrul este cuvantul de ordine in aceasta perioada, mai ales pana spre jumatatea lunii, cand emotiile se domolesc si subconstientul isi va fi revarsat deja mare parte din zbucium. Sub vibratia lui 5 putem fi tentati sa privim ceea ce vine spre noi superficial, in fuga si astfel sa ratam intelegerea care ni se reveleaza din interior.
                  Luna noua din data de 19 februarie ne gaseste mai putin tensionati, revenindu-ne dupa furtuna interioara si ne sustine in procesele de constientizare si vindecare interioara. Avem energia necesara pentru a gasi cele mai potrivite solutii la problemele care ne framanta. Soarele revine pe strada noastra.
Ce facem in februarie?
                  Daca suntem deja angajati pe un drum spiritual este un moment bun pentru introspectie, pentru a privi in interior si a elibera programele, amintirile, suferintele pe care le mai purtam cu noi. Pentru a ne mentine echilibrul putem folosi meditatia, tehnicile energetice pe care le cunoastem, simbolul Rama din Karuna ne poate ajuta in momentele de cumpana. Este o luna care ne testeaza echilibrul si un bun prilej pentru a cultiva iubirea si compasiunea.
               Daca nu ne intereseaza partea spirituala a vietii ne putem mentine echilibrul evitand situatiile tensionate... sau cel putin putem respira profund de cateva ori inainte sa reactionam. Masajul, momentele petrecute in natura ne fac bine. Cateva zile la munte ori cel putin intr-o zona linistita pot face minuni. Si daca rasar temeri, iritari, stari de nesiguranta ori confuzie putem apela la remediile traditionale - un ceai de tei, o baie calda, o comedie, o intalnire cu oameni dragi.
                      Si in februarie nu uitati sa zambiti. Uneori noaptea pare mai intunecata chiar inainte de rasaritul soarelui. Sa asteptam cu incredere rasaritul...
Trimiteți un comentariu