Pagini

luni, 19 ianuarie 2015

Luna noua in Varsator - aspecte numerologice

                             

                                 In lumina Lunii ce dorinta creste?

Luna noua care se formeaza in Varsator ne invita sa exploram lumile interioare pentru a ne defini, sau redefini, visele, dorintele, aspiratiile pe care le avem pentru acest an.
Stau alaturi Marea Preoteasa, Justitia, Magicianul, Indragostitii si Diavolul, fiecare cu darul... sau amarul sau. Formata sub spectrul senzitivitatii si al inimii, luna noua ne cheama la o intelegere mai profunda a motivatiilor interioare. Ce dorim sa cream? Ce dorim sa manifestam si mai ales, cum? Justitia ne va sta alaturi mult timp de acum inainte semnaland si amendand abaterile de la cale. Energiile se impletesc in armonie si avem, prin vibratia lui 5... vibratie care ne sta alaturi anul acesta,posibilitatea sa accesam adevarul ascuns in inima. Dar... avem de asemenea si reversul. Daca nu intelegem cum sa folosim energia in sensul ei pozitiv, aceasta luna noua ne va atrage in panza fina a superficialitatii, a falselor chemari interioare care nu sunt decat forme mascate ale unui ego nestapanit. Diavolul si Indragostitii ne aseaza in fata unei rascruci - unul dintre drumuri ne va duce inainte, ne va incununa eforturile... celalalt ne va da iluzia saltului inainte pentru a ne arunca apoi in bratele lacome ale frustrarii.
Cum folosim energia in aceste zile? Suntem sustinuti in demararea proiectelor care tin de suflet, a acelor proiecte care isi au radacinile in urmarirea unui bine colectiv. Este momentul in care putem trasa scopurile, pasii de urmat, liniile directoare pentru ceea ce vom face mai tarziu in timpul anului. Samanta este acum plantata si va germina spre finele lui martie, sub semnul Imparatesei.
Trimiteți un comentariu