Pagini

miercuri, 11 februarie 2015

14.02.2015 - Ziua Indragostitilor - aspecte numerologice

Iubirea care ne construieste si se construieste...

Love is in the Air by herryC

                              sursa foto:http://herryc.deviantart.com/art/Love-is-in-the-Air-438978171


                  Ziua de 14 februarie pare facuta pentru romantism. Aflata sub vibratia numarului 6 ,ne insufla o stare de armonie, ne cheama spre placerile marunte ale vietii. Caminul, cuplul sunt in prim-plan. Dorim sa iubim, sa fim iubiti, vrem sa ne ia valul... si cum Marte si Venus se afla in Pesti, acolo unde frumoasa zeita este in exaltare... nici nu e greu. 6 este numarul Indragostitilor in tarot... dar nu ne ofera doar lapte si miere... ne aflam la rascruce, doua drumuri ni se deschid, doua cupe se afla in fata noastra... una cu nectar si o alta, la fel de imbietoare, dar plina cu otrava. Ce vom alege? Daca ne vom lasa manati de impulsivul Marte posibil sa nici nu ne dam seama cand vom confunda cele doua cupe. 
                      Provocarea zilei este insasi aceea de a ne mentine in armonie, in echilibru. Si nu este usor cand inima bate mai tare si cuvintele vin pe buze inainte de a trece prin vama mintii. Alaturi de 6, ziua este guvernata de numerele 5 si 8. Vrem sa construim, sa concretizam o relatie, sa trecem la pasul urmator, sa ne decidem asupra cursului relatiei. In acelasi timp cu vibratia lui 5 invaluindu-ne, dorinta de aventura nu este departe. Si cum suntem inca in Varsator... tentatiile par mai multe si mai imbietoare decat de obicei. 
                  Vorbim mult si exista pericolul sa analizam prea putin. Da... iubirea e iubire, dar atunci cand declaratii inflacarate sunt facute fara un fundament afectiv real ne putem trezi ulterior in mijlocul complicatiilor. Vibratia lui 2 aduce la suprafata nevoia de iubire ascunsa in subconstient... dar sa avem grija cui si ce declaram, sa n-o facem doar de dragul de a ne arata indragostiti sau din teama de singuratate. Cand romantismul pluteste in aer... emotiile pot sa para mai mult decat ceea ce sunt.
                   Sfatul zilei ar fi sa tineti minte ca iubirea ne construieste si se construieste iar pentru a fi durabila are nevoie de o fundatie solida. A spune ca iubesti doar de dragul cuvintelor, fara ca acestea sa vina dintr-o deschidere sincera a inimii, poate provoca rani greu de vindecat. Asa ca, dragilor... iubiti si lasati-va iubiti, nu declarativ, ci dintr-un elan al fiintei care prin iubire atinge vesnicia.


Trimiteți un comentariu