Pagini

miercuri, 11 februarie 2015

Arhanghelul Chamuel - vindecarea inimii
                Arhanghelul Chamuel ne poate veni in ajutor atunci cand simtim nevoia de vindecare emotionala. Fie ca este vorba de suferinta provocata de  relatiile cu cei din jur, o iubire neimplinita, o despartire, energia lui plina de iubire ne aduce alinare si confort emotional. 
                  De asemenea, meditatiile cu Arhanghelul Chamuel ne ajuta sa intelegem mai profund ce este iubirea si sa ne deschidem inima pentru a aduce in vietile noastre partenerul potrivit, relatii armonioase. Ne invata ce inseamna iubirea de sine si cum sa o exprimam cu gratie, fara a cadea in iluzia narcisismului. 

                          Meditatie cu Arhanghelul Chamuel

                Gasiti un moment al zilei in care nu veti fi deranjati si asezati-va intr-o pozitie comoda, cu spatele drept. Respirati calm, expirand toate tensiunile din corp, gandurile, toate nelinistile si spaimele. Pe masura ce va relaxati din ce in ce mai mult centrati-va atentia asupra inimii. Simtiti cum se deschide tot mai mult. Lasati sentimentele, emotiile care apar sa fie eliberate usor, cu fiecare respiratie. Cand va simtiti deplin relaxati, invocati prezenta Arhanghelului Chamuel alaturi de voi si rugati-l sa va invaluie intr-o flacara de energie roz, stralucitoare. Incredintati-i durerile, temerile, amintirile dureroase pe care le purtati in voi si rugati-l sa va ajute sa le eliberati. Vizualizati cum o flacara roz, stralucitoare va cuprinde treptat, extinzandu-se din chakra inimii voastre tot mai mult. Deveniti una cu flacara de energie roz si permiteti-i sa patrunda in fiecare celula, in fiecare atom. Imaginati-va ca aceasta energie dizolva toate durerile voastre sufletesti. Lasati flacara sa se extinda tot mai mult. Este posibil ca in unele parti ale corpului sa simtiti o rezistenta... sunt doar amintiri dureroase stocate in celulele voastre. Insistati in acele zone pana cand tensiunea cedeaza. Daca simtiti ca nu este momentul potrivit, reveniti in acele zone mai tarziu, in timpul altei sedinte de meditatie. Uneori avem nevoie de timp pentru a elibera traumele pe care le purtam de mult timp. Acelasi lucru este valabil in ceea ce priveste iertarea. Oferiti-va timp pentru a ierta si a va ierta. Rugati-l pe Arhanghelul Chamuel sa va ajute in acest proces de vindecare, pe masura ce lasati flacara roz sa patrunda tot mai adanc in sufletul vostru.
                  Cand simtiti ca este timpul sa incheiati, multumiti arhanghelului si vizualizati cum flacara roz devine din ce in ce mai mica, pana cand ajunge cat chakra inimii. Lasati flacara sa va scalde in energia ei vindecatoare aceasta chakra intreaga zi.

                    Intelegeti ca vindecarea emotionala necesita timp. Aveti rabdare cu voi, fiti blanzi cu ceea ce simtiti, chiar daca vi se pare uneori de neacceptat o emotie ori alta. Pe masura ce procesul de vindecare se desfasoara pot iesi la suprafata resentimente, ranchiuna, dorinte de razbunare etc. Vin pentru a fi eliberate, ele nu sunt voi. Acceptati-le si lasati-le sa plece.

                       Meditatia de mai sus poate fi folosita pentru a vindeca o relatie afectiva de acum sau din trecut intr-o maniera blanda. In loc sa va vizualizati pe voi insiva invaluiti in flacara roz, vizualizati relatia respectiva si rugati-l pe Arhanghelul Chamuel sa aduca iubire, iertare si vindecare in acea relatie. De asemenea, il puteti ruga sa va ajute sa constientizati care sunt acele relatii din viata voastra in care vindecarea este necesara. Pot fi relatii cu parintii, copiii, partenerii de cuplu, colegii etc. 

                Daca simtiti nevoia, va puteti acorda mai usor la energia lui Chamuel folosind un cristal de cuart roz. Il puteti purta intreaga zi montat intr-un inel ori ca pandantiv, in dreptul chakrei inimii. 

Trimiteți un comentariu