Pagini

duminică, 15 februarie 2015

Calatorie in Taramul Angelic

                                                              sursa foto: http://imgarcade.com/1/heavenly-clouds-wallpaper/
Heavenly Clouds Wallpaper Heaven clouds sky lovely
         Aceasta meditatie poate fi folosita pentru intrarea in rezonanta cu vibratia ingerilor ori ca suport pentru contactarea entitatilor angelice pentru a primi ajutor, ghidare si vindecare.
             Alegeti un moment al zilei in care sa nu fiti deranjati si asezati-va intr-o pozitie confortabila, in care sa va puteti relaxa. Ascultati o muzica linistitoare, aprindeti lumanari ori folositi betisoare parfumate. Tamaia, smirna, salvia si busuiocul pot fi folosite pentru purificarea spatiului si va ajuta sa va conectati mai usor cu planul angelic.
Cand va simtiti pe deplin relaxati ( nu conteaza metoda folosita, fie ca utilizati o metoda preluata din yoga, qi gong etc., este important ca ea sa functioneze pentru voi) centrati-va in inima si vizualizati cum in centrul sau se deschide o poarta stralucitoare, vibrand in nuante roz si verde smarald. Pasiti dincolo de poarta si patrundeti in centrul inimii, lasati-va invaluiti de iubirea care radiaza de pretutindeni. Ramaneti aici atat cat va doriti. Poate prima data cand incercati aceasta meditatie veti dori sa ramaneti aici. Este bine asa, iubirea din inimile voastre va aduce vindecare si o stare de bine interior care va ramane cu voi intreaga zi. Daca alegeti sa mergeti mai departe, vizualizati cum in fata voastra se contureaza o scara de lumina alba, stralucitoare. Incepeti sa urcati scara in ritmul respiratiei, cate o treapta cu fiecare inspiratie. Simtiti cum lumina va invaluie, ridicandu-va vibratia tot mai mult. Continuati sa urcati pana cand in fata voastra se deschide un platou intins, alb-sidefiu. In fata voastra se afla o poarta aurie, strajuita de doi ingeri. Cand va zaresc apropiindu-va, acestia zambesc si va deschid poarta. Daca va simtiti pregatiti, pasiti dincolo de poarta. Lasati experienta sa se deruleze usor, nu fortati nimic. Este posibil ca dincolo de poarta sa percepeti culori, sunete, imagini... De asemenea va puteti simti invaluiti de liniste, iubire, o stare de armonie care va atinge adanc in inima. Incercati sa nu controlati senzatiile cu ajutorul mintii. Lasati lucrurile sa fie. Odata ajunsi aici puteti invita alaturi de voi ingerii pazitori, arhanghelii ori puteti ruga un inger sa va ghideze pentru a ajunge in locul potrivit pentru voi in aceasta vizita. Veti fi ghidati spre un templu, o gradina ori alt loc in care sa primiti energia de care aveti nevoie in acel moment.
                    Ramaneti in Taramul Angelic atat cat simtiti ca este necesar. Dupa o perioada de practica veti simti cand este timpul sa va intoarceti. Pentru a face acest lucru puteti folosi din nou scara pe care ati urcat, de aceasta data coborand treptele ori puteti ruga ingerii pazitori sa va aduca inapoi in siguranta si sa va ajute sa va impamantati. Nu uitati ca la plecare sa multumiti ingerilor cu care ati comunicat si paznicilor portii.
                  Cu timpul aceasta meditatie va ajuta sa creati o conexiune din ce in ce mai puternica cu ingerii si sa primiti ajutorul lor atunci cand aveti nevoie. Unul dintre beneficiile imediate este linistea interioara profunda care continua mult dupa incheierea calatoriei.
Experiente placute si pline de lumina!

Trimiteți un comentariu