Pagini

vineri, 13 februarie 2015

Cum comunicam cu ingerii pazitori

                  In primul rand lasam tehnicile, cartile si asteptarile despre cum trebuie sa fie, cum trebuie sa arate de-o parte. Cu cat incercam mai mult sa-i introducem in niste tipare cu atat ne departam mai mult de esenta comunicarii cu ei. Si fiecare are un sistem propriu de interpretare si filtrare a informatiilor, asa ca ceea ce ati citit, vazut, auzit la alte persoane ar putea sa nu functioneze la fel pentru voi.
                     In al doilea rand lasam neincrederea de-o parte. Incercam sa construim o relatie de prietenie cu ingerii nostri pazitori, in care neincrederea nu prea are ce sa caute, la fel ca in orice relatie de prietenie.
                     Pentru a putea vorbi cu acesti prieteni nevazuti trebuie sa acceptam ca ei exista, ne aud si pot comunica intr-un mod usor de inteles cu noi. Din diferite motive, personale, sociale, culturale etc. am fost invatati ca ingerii sunt niste fiinte departate de noi, sau ca pur si simplu nu exista decat in povestile pentru copii. Ca adulti, ne este uneori greu sa acceptam ca am putea stabili o relatie cu o fiinta pe care nu o putem vedea. Si mai greu este sa admitem ca tanjim dupa o asemenea relatie, in care putem impartasi totul fara a fi judecati, criticati. Am fost invatati ca viata este despre cerere si oferta, ca trebuie sa dam ca sa primim si un inger care ne accepta asa cum suntem si ne inconjoara cu prezenta sa plina  de iubire ne poate stingheri pentru o vreme.
                       Ideal ar fi sa ne relaxam, sa intram intr-o stare de liniste interioara pentru a initia comunicarea. Asta nu inseamna ca ei nu ne aud de fiecare data cand le vorbim. Dar, cel putin la inceput, pentru a le putea percepe prezenta, este bine sa ne eliberam de tensiuni, temeri, indoieli. Un al doilea motiv pentru care este de dorit sa ne aflam intr-o stare de relaxare este acela ca vom percepe mai usor prezenta lor si modul in care se petrece comunicarea. O persoana preponderent vizuala poate percepe culori, simboluri, cei care au abilitati de clarauditie pot auzi sunete armonioase, cei clarsenzitivi percep emotii, vibratii in corp etc. Nu exista un sablon. Este pentru fiecare o experienta unica.
                       Ce le spunem? Ce i-ati spune unui prieten? Puteti folosi o rugaciune sau le puteti vorbi pur si simplu... nu cuvintele conteaza, ci deschiderea inimii. Si cu cat ne deschidem inimile mai mult, cu atat comunicarea devine mai clara. Tehnicile, invocatiile pot face uneori mai mult rau decat bine pentru ca avem tendinta sa ne concentram atat de mult asupra lor incat devenim crispati, tensionati. Da... se intampla sa punem metoda inaintea esentei si atunci putem rata intalnirea. Stiti cum este sa te pregatesti intens pentru o intalnire, sa-ti faci tot felul de planuri, asteptari... atat de multe incat in momentul intalnirii esti prea epuizat pentru a te mai bucura de ea. Asa ca lasati lucrurile sa fie, doar sa fie.
                         La inceput este posibil sa nu se intample nimic. De fapt, se intampla, dar pentru a percepe intreaga experienta, e nevoie de ceva timp pentru a ne acomoda la vibratiile ingerilor. Ca in orice relatie, initial ramanem undeva intr-o zona superficiala de cunoastere a celuilalt. Cu trecerea timpului reusim sa ne conectam atat de profund la celalalt incat ii putem simti prezenta inca inainte de a-l zari. Oferiti-va timp pentru a da profunzime experientei. Viata alaturi de ingeri este o calatorie... si orice calatorie presupune un drum, o continuitate de pasi facuti unul dupa celalalt. Putem avea chef sa sarim, sa ardem etapele, dar am pierde din frumusetea calatoriei.
                         Meditatiile ghidate pot ajuta in masura in care nu devenim dependenti de ele. La inceput sunt folositoare, ne ajuta sa ne focalizam, sa ne centram in inima. Majoritatea au o prima parte dedicata relaxarii profunde asa ca mai ales persoanele care se destind greu sau nu se pot detasa de probleme au reale beneficii utilizandu-le. Cu timpul insa e preferabil sa ne cream modul nostru propriu de a interactiona cu lumile angelice. 
                          Ceea ce este important, dincolo de detalii, asteptari, metode este sinceritatea. Daca va doriti sa comunicati cu ingerii, porniti de la sinceritate... restul va veni de la sine.
Trimiteți un comentariu