Pagini

joi, 12 februarie 2015

De ce sa comunicam cu ingerii


                  De ce sa comunicam cu ingerii... daca tot i-am ignorat pana acum, de ar trebui sa incepem s-o facem? Si cu atatea carti, cursuri, workshop-uri care promit aproape agresiv ca in cateva ore sau zile veti deveni experti in comunicarea cu ingerii... parca prea miroase totul a inselatorie... 
                E drept, miscarea New Age a adus in prim-plan existenta ingerilor si modul in care le putem cere ajutorul... doar ca... s-a omis un mic detaliu. Poate dintr-un avant prea mare, poate pentru a profita de dorinta oamenilor de a obtine totul dintr-o data, au uitat ca lucrul cu ingerii nu este de tip fast-food. Nu pocnim din degete pentru ca toate dorintele sa ni se implineasca. Nu exista invocatii magice care sa ne rezolve problemele emotionale, sa ni-l aduca la usa pe Fat-Frumos ori sa ne arunce in brate o Ileana Cosanzeana. Nu exista nici formule magice de stergere a datoriilor ori de imbogatire rapida. 
Atunci... de ce sa mai comunicam cu ingerii?
1. Pentru ca ne sunt aproape chiar si atunci cand noi uitam sa ne fim aproape.
2. Pentru ca ne iubesc neconditionat atunci cand si noua ne este imposibil sa ne uitam in ochii nostri.
3. Pentru ca stiu mai multe decat noi... chiar si despre noi insine. Au o perspectiva mai ampla asupra a ceea ce ni se intampla.
4. Pentru confortul emotional pe care-l ofera prezenta unei fiinte care iti este aproape intreaga viata.
5. Pentru ca nu costa nimic... dar ne poate oferi totul. Intre un om si ingerii sai exista o legatura speciala, o prietenie pe care nici timpul, nici spatiul nu o pot rupe. Si uneori... tot ceea ce ne trebuie este o licarire de speranta, iar ei ne-o pot oferi.
6. Pentru ca ne pot ajuta sa ne vindecam sufletele si trupurile in moduri simple si eficiente.
7. Pentru ca, in ochii lor, suntem lumina, indiferent cat de adanc ne-am afundat in intuneric.
8. Pentru ca, atunci cand nimeni nu mai crede in noi, nici chiar noi insine, ei continua sa creada.
9. Pentru ca au rabdare cu noi si raman langa noi chiar si cand luam decizii care ne fac rau.
10. Pentru ca sunt o mana intinsa de Divinitate pentru a ne alina si a ne conduce inapoi in lumina.
                  Ce pot face pentru noi? Ce li se permite. Ingerii nu trec peste liberul arbitru, nu te forteaza sa ierti ori sa te ierti... nu iti sterg din minte dorintele de razbunare, nu iti vindeca bolile, nu iti gasesc un loc de munca... nu fac nimic din ceea ce nu le dai permisiunea sa faca. Sunt oameni care se intreaba de ce pentru ei nu functioneaza, de ce nu se vindeca, de ce nu se imbogatesc, de ce sunt singuri... Ei bine, nu ingerii sunt de vina, nu are nimic Divinitatea de impartit cu ei... Raspunsurile se afla in interior, in adancul in care ne este teama sa ne cufundam pentru a afla ce e cu noi. In momentul in care ne deschidem inimile cu sinceritate si abandonam asteptarile despre cum vrem noi sa fie pentru a lasa lucrurile sa fie asa cum este cel mai bine pentru noi... incepe magia... si lumea noastra exterioara incepe sa se schimbe. Si atunci simtim, vedem cum comunicarea cu ingerii ne sustine si ne ajuta, pentru ca le permitem sa o faca. Ingerii nu vin sa faca treaba in locul nostru... sunt sustinatorii nostri, echipa care ne ajuta si ne ofera indrumari.
                    De ce sa comunicam cu ingerii? Pentru ca merita, pentru ca o facem pentru noi.
Trimiteți un comentariu