Pagini

luni, 16 februarie 2015

Luna Noua in Varsator - 19.02.2015 - aspecte numerologice




             Luna noua in Varsator se formeaza sub semnul vibratiei 2. Dupa cum stim, este un moment al inceputurilor, acum putem planta semintele ce dorim sa incolteasca in vietile noastre. Energiile acestui inceput sunt marcate de dualitate, dorinte subconstiente, pendulare intre a face si a astepta. Vibratiile care se imbina - 1, 2 si 8 contureaza inceputuri aflate sub influenta dorintei de exprimare de sine, eliberare de vechi. Ne dorim implinire emotionala, afectivitate si in acelasi timp tanjim dupa libertate, vrem sa ne lasam potentialul interior sa se descatuseze. Influenta Pestilor se simte deja, Venus este in plin avant rascolind emotii, sentimente, aducandu-ne de la agonie la extaz si inapoi. Sunt energii care se impletesc si se resping in acelasi timp, intr-un dans al contrariilor ce se atrag pentru a se respinge iarasi. 
              Provocarile vin prin energiile aduse de 3 si 9 - pe de o parte jovialitate, inceputuri norocoase, rasfatate de Jupiter, pe de alta parte tendinte de izolare, de a ne simti superiori celor din jur. Si daca adaugam si axa compasiunii, cu accent pe individualitate si nu pe inima, cum ar fi fost de dorit, ne aflam in plina furtuna interioara.
             Suntem prinsi intr-un tango al energiilor. Vrem sa fim, sa facem, sa devenim... dar undeva in umbra temerile, indoielile, trecutul nu ne dau pace. Este un conflict intre a vrea sa fi si a fi, pur si simplu. 
               In toata aceasta furtuna izbavirea vine prin cultivarea armoniei si a rabdarii. Dupa orice furtuna apare soarele. Ceea ce incepem acum este de dorit sa fie in sprijinul cultivarii armoniei si compasiunii. Asa ne vom asigura in momentul culesului roade bogate. Sa nu uitam ca suntem intr-un an al materializarilor rapide dar si cu o componenta karmica puternica. 
                   Dintre reprezentantii Ierarhiilor Ceresti alaturi ne sta Metatron. Il putem ruga sa ne ajute in incercarea de a ne echilibra. O meditatie utila in aceasta perioada este cea de armonizare a energiilor feminine si masculine cu ajutorul sferei alb-aurii a Arhanghelului Metatron. Putem vizualiza aceasta sfera coborand prin chakra coroana si echilibrand fiecare chakra in parte. Meditatiile impreuna cu Ingerii Compasiunii si Ingerii Intelepciunii ne pot fi de asemenea de folos pentru a lua decizii intelepte care sa fie in acord cu binele nostru cel mai inalt.

sursa foto: https://thebluebeesnetwork.wordpress.com/2011/09/27/goddess-new-moon-rituals/
Trimiteți un comentariu