Pagini

luni, 2 februarie 2015

Luna plina in Leu - 4 februarie 2015 - aspecte numerologice

Zideste casa ta pe piatra...


                     Luna plina ce se formeaza in data de 4 februarie este guvernata de doua energii puternice aflate intr-o usoara dizarmonie. Energia numarului 4 vorbeste despre munca, responsabilitate, radacini, traditie, baze solide, in timp ce vibratia numarului 5 indeamna spre activitate intensa, descoperiri, curiozitate, evadarea din norme, supreficialitate, disipare. In acord cu vibratia anului - 8 - suntem indemnati sa imbinam munca perseverenta, responsabilitatea cu deschiderea mentala, depasirea limitelor personale pentru ca proiectele incepute sa fie incununate de succes. 
                      Pentru ca luna plina aduce o energie intensa, activarea temerilor, limitelor subconstiente este un moment in care ne putem intreba care sunt domeniile vietii pe care avem tendinta de a le trata intr-un mod superficial, ce limite ne impunem singuri, cat de deschisi suntem in fata schimbarilor. Raspunsurile pot veni mai usor in aceasta perioada sub forma unor intuitii, a unor revelatii interioare. Subconstientul ne vorbeste si daca avem disponibilitatea de a asculta ce are de spus vom avea doar de castigat. 
                            Cuvantul de ordine al acestei luni pline este echilibrul - echilibrul intre tendinta de a ne incapatana sa ramanem in limitele unor tipare mentale, emotionale care nu ne mai servesc si tendinta de a face schimbari superficiale, de a ne lasa furati de mirajul unor planuri iluzorii. Putem invata sa construim, sa manifestam ceea ce dorim in vietile noastre intr-o maniera creativa (5), folosindu-ne de perseverenta si tenacitatea lui 4.
                       Drumul de urmat este conturat de numerele 3, 6, 9 si 1 care ne indeamna sa cultivam compasiunea, armonia, comunicarea deschisa pentru a ne exprima pe noi insine. Este un moment in care putem renunta la blocajele interioare ce ne impiedica sa ne exprimam natura interioara cu gratie si usurinta, cautand sa echilibram aspiratiile interioare cu modul in care alegem sa ne prezentam in fata lumii.
                       Formandu-se intr-un semn solar, de foc, luna plina din februarie ne poate tenta sa luam decizii pripite, bazate pe o analiza superficiala. O alta tendinta este aceea de a incerca sa ne impunem in fata celorlalti intr-un mod agresiv, de a fi impulsivi, irascibili, lucru care pe termen lung nu ne va aduce beneficii. Si cu Mercur inca retrograd, este de preferat sa mentinem pe cat posibil echilibrul in orice forma de interactiune.
                  Aspectele formate ne atrag atentia ca este un moment in care proverbul "graba strica treaba"este cat se poate de potrivit. Daca exista decizii care nu suporta amanare, masurati nu de doua, ci de trei ori pentru a taia o data. Hotararile care pot fi amanate este de preferat sa fie doar analizate acum, intoarse pe toate partile pentru ca decizia finala sa fie luata dupa data de 6 februarie sau dupa 12 februarie, cand confuzia mentala in care inca ne zbatem se va risipi.
                  Cartea de tarot care guverneaza luna plina este Justitia. Culegem ceea ce am semanat. Justitia ne indeamna la echilibru, astfel incat avem posibilitatea de a elimina din vietile noastre acele blocaje care ne dezechilibreaza, obstacolele care ne impiedica sa evoluam.
                     Mesajul ingerilor este acela de a ne intoarce spre intelepciunea inimii, pentru ca acolo vom gasi ghidarea atat de necesara pentru a ne dezvolta intr-o maniera armonioasa. Nu este momentul pentru a ne grabi sa luam decizii, ci pentru a reveni la puritatea si inocenta ascunse in sufletele noastre. Prin ochii sufletului vom intelege cum sa ne pastram echilibrul si sa facem fata problemelor care vin spre noi.

Trimiteți un comentariu