Pagini

vineri, 6 martie 2015

8 Martie 2015 - Celebrarea energiilor feminine - aspecte numerologice

              Ziua de 8 martie se afla sub influenta unor vibratii puternice, care ne pot ajuta sa facem inca un pas spre cunoasterea de sine si vindecare. Sub semnul numerelor 3, 8 si 1, ne indeamna sa facem pace in interiorul nostru acceptandu-ne natura feminina si darurile ei. 3 poate fi privit ca numar al Trinitatii, al Familiei Divine care isi gaseste expresia in plan material in cadrul familiei umane. Mama, tata si copilul - 3 fiinte distincte, o singura unitate. De asemenea, aceasta trinitate in unitate se manifesta la nivelul fiecarui individ si aici este locul tainic in care avem de lucrat noi cu noi insine - suntem tata - energiile masculine, mama - energiile feminine si copil - modul in care ne manifestam si existam ca expresii ale impletirii celor doua energii. Atata timp cat intre parinti exista haos, conflicte, resentimente, copilul are de suferit. Incepem sa ne dezvoltam intr-un mod sanatos, armonios cand cele doua energii conlucreaza, se completeaza si isi recunosc fiecare darurile, intr-un echilibru al actului de a primi si a darui. Actiunea se naste din non-actiune pentru a se intoarce in aceasta. Mintea si inima pot alege sa se completeze si sa coopereze, ori pot trai in permanent razboi, dar atunci unitatea devine un ideal imposibil de atins. Astfel se contureaza mesajul zilei - vindecarea vine prin impacarea aspectelor si reunirea familiei care suntem. In lumea agitata, rapida in care traim, cu vieti nerabdatoare sa ne traiasca, uitam ca suntem nu doar actiune, ci si simtire. Uitam ca un copac inaltat mandru spre cer are radacini puternice in pamant. Energiile feminine sunt aceste radacini. Spre deosebire de energia masculina care se avanta in lupta, iubeste miscarea si actiunea, energiile feminine sunt in umbra, ii ofera hrana necesara pentru a-si implini menirea. Atunci cand intelegem natura prounda a legaturii dintre cele doua energii lupta inceteaza si devenim intregi.
               Celebrarea energiilor feminine este un omagiu adus acelei parti din noi care ne sustine, ne ofera deschidere si acea subtila si pretioasa legatura cu Divinitatea.
                 Alaturi de 3, energia lui 8 vine sa sustina implinirea acestei armonizari a energiilor. Sa nu uitam insa ca 8 este nu doar un numar al manifestarii ci si un numar karmic iar noi suntem liberi sa alegem. Putem pasi spre intregirea sinelui ori putem persista in respingerea unei parti din noi si atunci conflictul continua, istovindu-ne. Pentru cei aflati in lupta incrancenata cu ei insisi, pentru cei care aleg sa-si suprime soapta inimii poate fi o zi... si o perioada dificila. Energiile puse acum in miscare ne forteaza sa intelegem ca menirea noastra este aceea de a deveni intregi, de a deveni creatori in armonie, impletind cu intelepciune forta soarelui si delicatetea lunii.
                Vibratia lui 1, un 1 nascut din 19, vine sa intareasca mesajul zilei - devenim intregi prin cultivarea compasiunii si a altruismului, iar acestea sunt daruri pe care inima ni le aseaza la picioare drept multumire pentru recunoasterea rolului sau in evolutia noastra. Esenta noastra este iubirea, acea iubire care da nastere compasiunii fata de tot si toate... Cand inima si mintea isi dau mana, recunoscandu-si una alteia valoarea, actiunea altruista, indreptata spre binele cel mai inalt al tuturor fiintelor poate schimba fata pamantului.
Trimiteți un comentariu