Pagini

joi, 19 martie 2015

Eclipsa de Soare din 20.03.2015 - Punct si de la capat - aspecte numerologice

          Eclipsa de Soare din 20 martie vine sa puna ordine in haosul ultimului an. Pentru multi anul trecut a fost plin de revelatii, purificari, incercari. Am fost purtati de la agonie la extaz si inapoi intr-un ritm care abia daca ne-a dat ragazul de a intelege ce ni se intampla. Formata pe secventa de vibratie 2 - 3 - 8, eclipsa scoate la suprafata tot ceea ce mai este de vindecat, de purificat, de inteles. 2-ul nascut din energia lui 20 aduce in prim-plan Judecata, nu exterioara, ci interioara. Sinele nostru Inalt vine sa aseze in balanta ce am facut, inteles, invatat pentru a pasi inainte. Temele primite sunt acum corectate si vom primi in restul anului, prin energia lui 8, ceea ce meritam. Pentru cei care si-au luat in serios lectiile si s-au angajat pe drumul cunoasterii de sine eclipsa vine cu daruri. In aceasta perioada talente ascunse se pot trezi, putem avea revelatii cu privire la misiunea noastra personala, vise simbolice, se pot trezi capacitati de vindecare pana acum latente etc. Schimbarile vin insa si pentru ceilalti... fie ca vor sau nu. Se deschid porti, se inchid porti. Vibratia lui 3 se alatura Judecatii pentru a da nastere noului om... trecand prin judecata interioara ne nastem din nou, renastem intr-o noua constinta creatoare. 3 ne sustine pentru a aduce in manifestare ceea ce am devenit in urma incercarilor trecute. Cine suntem? Cum ne percepem acum? Ce mai avem de inteles / invatat / vindecat? Sunt intrebari pe care eclipsa ni le scoate in cale pentru a ne sustine.
Unii vor resimti din plin forta purificatoare a eclipsei. Energia feminina care vine acum cu forta unui uragan scoate din noi si frumusetea si noroiul pe care le ascundem.
Vibratia generala a zilei este 4, un 4 care isi poate arata fata karmica sau poate sprijini crearea unei vieti pe noi fundamente. 4 este acum pedeapsa sau temelia unui nou inceput. Putem cobori in sfera vibrationala joasa, devenind rigizi, indarjiti in a ramane in tiparele cu care ne-am obisnuit, fie ca ne sunt benefice sau nu, sau putem urca in sfera superioara a energiilor lui 4, intelegand ca este momentul sa ne redefinim, sa ne reinventam din temelie, cu mai multa intelepciune, mai multa iubire, mai multa compasiune decat am facut-o pana acum.
Va urez o eclipsa luminata!
Trimiteți un comentariu