Pagini

luni, 30 martie 2015

Luna Aprilie 2015 - Intalnirea cu Umbra - aspecte numerologice

             Aprilie vine in forta, dupa un Martie plin de evenimente, care nu ne-a prea dat ragazul de a intelege ce ni se intampla. Aflata sub influenta numerelor 4, 3 si 8, luna care se deschide in fata noastra ne invita, destul de abrupt, sa ne intalnim Umbra si sa o integram prin intelegere si acceptare. Atat 4 cat si 8 au o vibratie karmica - ne arata ce mai avem de vindecat, de rezolvat, ce lectii inca nu au fost asimilate. Si daca 8 sustine materializarea... 4 ne cheama sa analizam fundamentele propriilor dorinte. 4 este fundatia, temelia pe care alegem sa construim si care ne poate inalta sau inchide. Intrebarile pe care ni le-am putea pune in aceasta luna sunt legate de limite, limitari, restrictii... In ce domenii ale vietii ne simtim ingraditi? Cum se manifesta limitele in vietile noastre? Ce ne limiteaza? Pe masura ce ne eliberam constient de zidurile cu care ne-am inconjurat invatam sa folosim energia lui 8 in mod constructiv, pentru a crea realitatea pe care ne-o dorim.
              Vibratia generala 3 sustine intregul proces de intelegere. Destinul ne intinde o mana pentru a ne ajuta si transforma, zguduind din temelie acele convingeri, credinte, programe care nu ne mai sustin evolutia.Introspectia, meditatia sunt instrumente care ne pot face drumul mai usor in aceasta luna.
               Eclipsa din 4 aprilie rascoleste subconstientul prin dublul 4, aducandu-ne fata in fata cu ceea ce refuzam sa vedem in noi insine - emotii, amintiri de care ne agatam, resentimente etc. Se pare ca astrele isi dau mana pentru a ne face ordine in viata - pentru ca daca nu o facem noi, constient, o vor face ele... si atunci sa nu ne plangem ca totul se da peste cap si nu mai intelegem nimic din ceea ce ni se intampla.
              Luna Neagra in Fecioara matura si ea Casa a II-a aducand in prim-plan karma de posesivitate. Ce dependente avem? Ce atasamente ne impiedica sa mergem mai departe? Departe de a fi rautacioasa, Lilith este mai curand oglinda in care ne vedem lacomia, obsesiile materiale, ne arata cat de mult ne-am afundat in material si, atunci cand nu se mai poate altfel... ne elibereaza, chiar si fara voia noastra, de ceea ce nu ne mai foloseste. Lilith in Fecioara ne invata sa folosim lumea materiala fara a ne atasa de ea, sa privim dincolo de materie si sa ne spiritualizam scopurile. Vrem, nu vrem, sub influenta ei parca incepem sa privim altfel lumea. Ascendentul in Leu, in momemtul eclipsei din 4 aprilie, ne da si el un impuls spre transformare si, pentru ca in aceasta perioada emotiile sunt rascolite, spiritele in plin avant combativ si ne putem trezi in plin razboi cu noi insine si cu intreaga lume ar fi bine sa imprumutam de la Leu nu orgoliul ori aroganta, ci curajul de a ne privi cu sinceritate si a accepta provocarea de a ne intregi.
               Nodul Sud in Berbec o sustine pe Lilith, aratandu-ne ca, undeva in trecut, dorinta de a avea pusa mai presus de a fi a dat nastere conflictelor interioare. Candva, violenta si dorinta de a poseda si-au dat mana si ne-au despartit de noi insine. Nodul Nord in Balanta ne arata calea de urmat pentru a ne reintregi - armonia. Pentru a merge mai departe este necesar sa dam mana cu Umbra si sa facem pace.
Aprilie este o luna despre noi, in care, in lumina reflectoarelor se afla tocmai ceea ce nu vrem ca ceilalti sa stie despre noi, ceea ce refuzam noi insine sa vedem la noi. Alegem sa ne dam mana, alegem sa fugim in continuare si sa negam o parte din noi... depinde doar de noi.

Aprilie luminat!


Trimiteți un comentariu