Pagini

miercuri, 4 martie 2015

Luna Plina in Fecioara - 5 martie 2015 - Cheile intelepciunii

              Luna plina de la inceputul lunii martie ne indeamna sa facem inca un pas in calatoria spre propria vindecare. Guvernata de 5 si 8, ne invita sa alegem cu intelepciune ce dorim sa atragem in vietile noastre. Energia expansiva, curioasa, aventuroasa a lui 5 intalneste seriozitatea si determinarea lui 8. Alaturi de ele, profesorul 7 ne cere atentie si discernamant. Cu Luna in Fecioara si Soarele in Pesti emotiile noastre pot fi intense, ne putem trezi ca ratiunea striga la noi sa incetinim putin pasul in timp ce inima ne spune sa zburam spre ceea ce ne dorim. Daca vom sti cum sa impletim si sa echilibram cele doua energii putem face un pas important spre noi insine si spre intelegerea rolului pe care-l avem de jucat in dansul vietii. Suntem in zodia Pestilor si, mai mult decat in alte perioade ale anului accesul la subconstient ne este facilitat. Deschizandu-ne spre intelepciunea centrului nostru putem activa daruri pe care nici nu am fi crezut ca le avem. Procesele de vindecare sunt favorizate, avem parte de vise, revelatii care ne fac sa privim lumea cu alti ochi. Fecioara, cu pragmatismul ei, ne poate ajuta sa discernem intre ceea ce dorim sa pastram cu noi si ceea ce este momentul sa lasam in urma. 
                Vibratia lui 7 ne poate induce o stare meditativa, introvertita si totodata ne trezeste dorinta de a cerceta ce se afla dincolo de aparente, fie ca este vorba despre o relatie, un aspect al vietii, un domeniu de studiu nou. Daca alegem sa folosim energia pozitiva a lui 5, care ne sustine cautarile si dorinta de expansiune, initiativele noastre pot fi incununate de succes. Dar sa nu uitam ca exista si vibratia joasa, negativa a lui 5, care ne poate face superficiali, agitati si irascibili. Mana in mana cu energia lui 8 primim determinare, abilitatea de a materializa ceea ce ne dorim in masura in care ascultam soapta lui 7 si folosim curajul lui 5.
                   In unele traditii 5 este numarul omului, este pentagrama care poate aduce protectie, atunci cand este utilizata cu intentii pure, dar poate fi si cauzator de haos, esec, distrugere, cand este folosit in mod gresit. Suma a elementelor - pamant, aer, apa, foc si eter, vibratia lui 5 ne aminteste ca suntem atat forma cat si esenta, ca apartinem si pamantului si spiritului iar intelepciunea consta in armonizarea celor doua lumi. Intre vazut si nevazut omul isi poate gasi implinirea folosind intelepciunea inimii pentru a spiritualiza materia, fiecare actiune, gand, cuvant astfel devenind stapanul si nu sclavul materiei.
                 Cheile intelepciunii sunt ingropate adanc in centrul fiintei noastre, dincolo de timp si spatiu, dincolo de ratiune si simtire, in scanteia divina care suntem. Putem alege sa folosim aceste chei pentru a ne implini destinul creator, este momentul.
Trimiteți un comentariu