Pagini

duminică, 3 mai 2015

Luna Plina in Scorpion - 4 mai 2015 - aspecte numerologice

               Luna plina de la inceputul lui mai vine sa ne sustina in procesul de vindecare interioara, cu accent, de data aceasta, pe vindecarea radacinilor noastre, a relatiilor cu familia in care ne-am nascut. Care este locul nostru in familie? Cum ne simtim in raport cu ceilalti membri ai familiei? Ce credinte, convingeri, programe am mostenit? Ce avem de vindecat? Ne place sau nu, aceste intrebari isi vor face simtita prezenta in viata noastra. Numarul 4 - traditia, radacinile, stabilitatea - sunt rascolite de 5 -ul cutezator, creativ si uneori aventurier. Seriosul 4 este bulversat de exuberanta lui 5 care scoate la iveala mizeria de sub pres, problemele cu care n-am avut chef sau disponibilitate sa dam ochii. Si daca noi nu vrem de buna voie si nesiliti de nimeni... Universul ne impinge putin de la spate soptindu-ne ca a cam venit vremea sa ne intalnim cu noi insine. 
              Numarul 4 poate scoate acum la iveala nevoia de a ne vindeca copilul interior, de a comunica cu el / ea pentru a intelege mai bine ce ne dorim cu adevarat, la ce vise am renuntat, ce compromisuri, temeri, limitari ne-au otravit bucuria interioara.
               Aceste aspecte sustinute de forta unui an 8, in care manifestarea este cuvantul cheie, ne spun ca daca ne dorim o schimbare, daca ne dorim o lume si o viata mai bune avem de lucrat cu noi insine, in interior.
                Formata pe axa Taur - Scorpion, luna plina pune sub semnul intrebarii nevoile materiale. Ce ne dorim si ce anume ne este necesar, benefic? Acum este posibil sa ne confruntam cu unele pierderi materiale care sa sublinieze atasamentele noastre nocive. Pierdem ceea ce este in plus, ceea ce nu ni se cuvine ori nu ni se potriveste iar aceasta aparenta pierdere este, de fapt, un semnal care ne indica dezechilibrul interior. Pierdem ceea ce ne creeaza atasamente, ceea ce ne impiedica sa mergem mai departe, sa avem o viziune mai ampla asupra vietii. Pierdem atasamente, fie ca acestea sunt fata de bunuri, relatii, idei. Pierdem pentru a castiga cu mult mai mult.
               Pasionalul Scorpion, plin de energie si incapatanare tulbura relatiile care au nevoie de vindecare, scormoneste durerile trecutului. Ascuns sub nisipul cald,scorpionul inteapa calcaiul calatorului neatent cu propriul drum. Daca suntem in relatii toxice, nocive ori care si-au incheiat rostul, scorpionul ne inteapa, ne pune in fata adevarul dureros. Veninul lui produce o alchimie interioara, un proces de renastere spre un nou eu mai intelept, mai atent cu ceea ce creeaza in propria viata.
                Incepem luna mai in forta si nici nu am putea altfel, cu o astfel de luna plina care ne impinge in vartejul schimbarilor, al reconfigurarilor si regenerarilor interioare. Si daca avem curajul sa ascultam, la sfarsitul acestui proces de renastere interioara ne vom regasi mai intelepti, mai deschisi catre noi insine si vom privi lumea dintr-o perspectiva mai ampla.
Trimiteți un comentariu