Pagini

marți, 30 iunie 2015

Iulie 2015 - aspecte numerologice - La brat cu Destinul

          A venit, a venit vara... Ei da, a venit vara, a trecut solstitiul, ne-am copt suficient pentru a merge mai departe. Si daca tot ne-am obisnuit cu energiile care ne dau planurile peste cap... iulie nu face exceptie, ba chiar ne mai da un plus de avant. 
           Iulie vine in forta sub atenta supraveghere a lui 7 pentru a ne purta in necunoscut, in necunoscutul din noi si dintre noi. La brat cu Destinul facem planuri, renuntam la ele, facem altele... si o tinem tot asa pentru ca in final sa ajungem, cu sau fara voia noastra, exact acolo unde este necesar sa fim in acest moment. Ca ne place sau nu... e o problema de perspectiva. 
            Suntem intr-o luna de vibratie 7, intr-un an 8... adica luna asta Destinul materializeaza pentru noi, ne este ghid, profesor, indrumator, prieten si... dusman. Si cum planeta corespondenta lui 7 este Neptun, ne putem astepta atat la liniste... cat si la furtuna, in functie de ceea ce am facut pana acum. Am fost sinceri cu noi insine? Ne urmam drumul pe care il simtim al nostru? Ne urmam inspiratiile interioare? Daca raspunsul este da... zeul marii ne va oferi ape line, pe care sa plutim netulburati. In schimb, daca inca mai pendulam intre ceea ce stim ca ne este benefic si lucrurile, relatiile din care nu vrem sa iesim, desi ne fac rau... Neptun ne va darui furtuna dupa furtuna, nu drept pedeapsa, ci pentru a ne trezi din comoditate, lene, ezitare. Si in cazuri extreme... chiar va misca el lucrurile pentru noi, facand ca ceea ce nu ne mai foloseste sa dispara cu sau fara voia noastra.
              In data de 2 iulie si in zilele urmatoare Luna pune sub lupa relatiile noastre, parteneriatele... si iluziile legate de acestea. Pe principiul... de ce ti-e frica nu scapi... in relatiile noastre par sa iasa la iveala toate temerile, frustrarile pana acum ascunse in subconstient. Sunt relatii care au trecut prin proba de foc si acum se reconsolideaza si relatii care intra in furtuna pentru ca la sfarsit sa iasa purificate sau... sa se scufunde asemeni unei corabii in adancul trecutului. Dupa data de 16 devenim mai atenti la ceea ce se afla in interiorul nostru, mai intelepti... sau doar mai precauti in parteneriatele de orice natura pentru ca, dupa primele doua saptamani din iulie... invatam ca nu tot ce zboara se mananca.
            Datele de 7, 16 si 25 pot aduce surprize ale Destinului. Vibratia lui 7 isi dubleaza puterea si alaturi de 4, o vibratie cu adanci ecouri in ceea ce consideram a fi stabil in vietile noastre... ne poate pune sub lupa propriile convingeri, credinte, clatinand si uneori daramand din temelie ceea ce consideram ca ne defineste. Si asta pentru a ne aminti ca viata este curgere si totul se afla in continua transformare, inclusiv noi insine. 
           Cu Soarele in Rac, pana spre sfarsitul lunii emotiile, fie ele negative ori pozitive joaca rolul principal. Suntem emotivi... si avem si motive. E greu sa ramai in echilibru cand iti fuge pamantul de sub picioare... dar asta ni se si cere, sa ramanem in echilibru cand totul se clatina in jur. Dupa intrarea Soarelui in Leu devenim mai... luminosi, sperantele, visele, planurile incep sa se reaseze pentru a ne pregati de... a 8-a luna a unui an de vibratie 8 :)
            Cu alte cuvinte... sub bagheta magica a lui 7, in iulie exploram, ne exploram, iubim, disperam, visam, urcam pe culmi si coboram in abis, dar cu siguranta nu ne plictisim!
Trimiteți un comentariu