Pagini

luni, 1 iunie 2015

Luna plina 2 iunie 2015 - aspecte numerologice

Eu ... tu ... noi...
                Luna plina care se formeaza in data de 2 iunie ne aduce in prim plan relatiile, cuplul, colaborarile, prieteniile. Cu numerele 2, 6 si 8 ca actori principali suntem pusi in situatia de a analiza toate relatiile din viata noastra si de a ne intreba cum ne oglindim noi insine in acestea. Suntem indemnati sa pasim spre armonie prin intelegerea faptului ca relatiile noastre vorbesc despre noi, sunt o reflectare a interiorului nostru si acolo unde exista neintelegeri, conflicte, in loc sa aratam cu degetul spre celalalt ar fi mult mai bine pentru noi sa cautam in interior cauza care a generat aceste situatii. 
               Sa nu uitam ca 8 este atat un accelerator al karmei cat si al manifestarii iar acum ni se cere sa constientizam ce ne dorim in relatiile cu ceilalti si sa gasim modalitatile cele mai potrivite pentru a aduce armonie in acestea. In parteneriat cu 8... 6 accentueaza provocarile aduse de relatiile in care ne aflam, nu pentru a ne chinui ori pedepsi ci pentru a intelege ca este timpul sa ne privim in oglinzile din jurul nostru si sa aducem schimbarile necesare. Desi dureros, acest proces de constientizare contribuie la maturizarea noastra si ne deschide noi perspective asupra vietii.
               Vibratia lui 2 accentueaza nevoia de a ne vindeca ranile ascunse in subconstient, ne vorbeste despre instincte, intuitie, fortele interioare care ne ghideaza in alegerile pe care le facem. Si daca ceea ce vedem in oglinzile din jur nu ne place... este momentul sa recunoastem si sa folosim forta interioara, intuitia, pentru a ne da seama ce ne dorim cu adevarat. Acum, mai mult ca in alti ani, suntem sustinuti pentru a face schimbarile necesare.
              Suntem indemnati sa analizam propriile judecati asupra celor din jur. Ce nu ne place la ceilalti? Ce ne irita? Ce ne desparte? Ce nu suportam la cei din jur? Ce pretindem de la ceilalti? Ce asteptari avem? De multe ori criticam la un altul ceea ce nu suportam sa vedem in noi insine sau ne trezim ca nu-l suportam pe cel care face ceea ce ne-am dori si noi sa facem dar nu indraznim... si atunci preferam sa aruncam cu noroi.
               Relatiile de cuplu care se confrunta acum cu probleme sunt puse sub lupa si fiecare partener este invitat la un moment de sinceritate cu sine. Avem adesea tendinta de a-l privi pe celalalt prin prisma asteptarilor noastre, a ceea ce ne dorim noi, fara a-i lasa celuilalt dreptul de a fi el insusi. Acum aceasta fractura dintre cine este celalalt si cine vrem noi sa fie poate deveni evidenta. Vibratia lui 2 face ca nevoia noastra de a ne exprima, de a lasa sa se exprime ceea ce simtim in interior sa erupa asemeni unui vulcan. Il putem vedea pe celalalt asa cum este, dincolo de proiectiile noastre? Il putem accepta dincolo de ceea ce am construit noi despre el? Putem accepta o relatie in care fiecare este un intreg? 
               Colaborarile, prieteniile noi si vechi sunt testate acum pentru a li se verifica motivatiile interioare. Ce se afla la baza lor? Ce si cum am cladit impreuna? Ce ne dorim de la ceilalti? Cat daruim si cat primim? Am investit lumina sau intuneric in relatiile noastre?
             Este o curatenie generala, la inceput de vara, in viata sociala si in cea de cuplu si este binevenita acum, inainte de solstitiu, ca o incununare a unei primaveri in care am fost indemnati... uneori fortati sa facem tot felul de schimbari, de alegeri noi, unele dintre ele extrem de solicitante. 
                Ce putem face? Sa avem incredere ca totul se desfasoara in cel mai bun mod pentru noi si, chiar daca tratamentul este dureros... la finalul sau ne asteapta vindecarea profunda a sufletului. 
Trimiteți un comentariu